www.torrenty.org , to najwiekszy zbior torrentow w polsce, powiem wprost: korzystam z tego ponad rok i jestem z tego zadowolony![]()
www.torrenty.org , to najwiekszy zbior torrentow w polsce, powiem wprost: korzystam z tego ponad rok i jestem z tego zadowolony![]()
Witam
Bylem na tej stronce kilka tyg. temu . Nic sie tam nie zmienia o ile wstawiane torrenty. Predkosci sa slabe w porownaniu do najlepszych stron. Same pijawy ktorzy blokuja sciaganie innym. Nie polecam!! Na niektorych pozycjach jest masa lechow a 0 seedow.Stronka chyba juz od dawna znana. To nie taka nowosc. NIE POLECAM!!!
stronka nie jest zła ale do najlepszych jej nie zalicze ale warta na pewno zobaczenia
Tylko ze rejestracja przez SMS i to 10 zl
tak dla ścisłości nie 10 a 6.10 zł brutto ale i tak nie warto![]()
Ilosc torrentow - duzo, predkosci - masakra!!!! A wszystko dlatego ze nie ma ratia![]()
tak trzeba zapłacić moim zdaniem drogo
wystarczy sms i masz konto bezplatneskoro znacie lepsze to wymiencie
![]()
Chociazby BTGiGs tez mają naprawde spore ilosci torrentow a predkosci niezle
torrenty.org = masakra, prędkości mizerne, lepsze tylko na alienach, a po komentach sądzić można że same dzieciaki tylko tam siedzą
Nie lubię tej strony. Może dla początkujących jest bardzo dobra, ale wielka ilość pijawek może odstraszyć każdego kto chce szybko ściągnąć i wysłać tyle samo innym. Tworzenie więcej takich serwisów jest bezsensowne.
Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu
ja jeszcze ras powiem że na tę stronke to jest wysoka cena bo na prawde jest tam duzo pijawek
skoro tak to podajcie linki do lepszych stron :/
Witam. Mam do Was takie oto pytanie.
Niedawno poprzez wysłanie SMS'a otrzymał możliwość rejestracji na pewnej stronie, która zajmowała pierwsze miejsce w jednej z toplist. Ściągnąłem dobrze oseedowanego torrenta i co się okazuje: przy łączu 512 kb/s mam transfer wachający się od 0 do 2 kb/s. Zauwazylem, ze torrenty.org miaja ogolnie lepsze statystyki, i co najwazniejsze, nie potrzeba tam zaproszen, które odcinają mnie od PT i innych potęg ;) Dlatego chciałbym się Was poradzić w sprawie szybkości trackera. 7 zł to nie dużo, ale w błoto je wpuścić też żal :P No i czy jest to strona z ratio. Nie znalazlem zadnych informacji w regulaminie. A zalezy mi, by byla to strona, gdzie ratio jest liczoneJeśli ta strona nie jest, powiedzmy, za dobra, co mi polecacie? ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks