a to skąd się wzięło ?
![]()
a to skąd się wzięło ?
![]()
Łoo respekt dla Polaków ? :w00t:
haha xD
no widać że na FTN lubią nas![]()
Ta ktoś zrobił flagę PL i już jesteśmy najbardziej szanowanym narodem tam :P
A mam pyt. Jak sa rozdawane zap?? tzn. Dotujac strone dostaje sie zap czy sa rozdawane tylko i wylacznie przez staff wedlug rangi a za dote dostaje sie tylko up i inne przywileje ale nie zap
Jak zadotujesz stronę to masz szansę na zapke.
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
acha to nie ma przydzielonych zap jak nap na SCC za dote 30 euro 3 zap ?? tylko jest szansa poprostu za dot?? a nie ma zap automatycznie przyzannego w ramach dot
Donator ma większa szanse na zaproszenie niż ten kto nie dotował. Jak rozdają zaproszenia to w pierwszej kolejności donatorom a później np najdłużej seedującym a na samym końcu według rangi, czasem też losowo podobno;)
Zadotowanie nie jest równoznaczne z otrzymaniem zaproszenia;)
*
W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy mogli to dowodami obalić?!
Nie ma przydzielonych zapkuff z automatu. Nawet donor nie ma pewności czy dostanie zapka.
Aktualnie FTN chyba otworzyło swoje drzwi i każdy kto zadotuje minimum za 10 € otrzymuje zaproszenie ;)
I've gone ahead and given everyone who's donated at least 10 euro's an invite, and in some situations you received more than one if you went above and beyond. We're still evaluating the "donor perks" thread and will decide whether or not we want to go that route and update you on the status of that when we come to a final decision.
I will however continue to hand out invites to donors from here on, but please be aware that if you are caught abusing this privilege you and your inviter and invitees will suffer severe consequences.
chyba od jakiegos czasu stalo sie to norma
Może ich też w końcu dopadł kryzys ;)
koniec braku ratio, seeding time tez zostanie wprowadzony, po urodzinach, powod - nieprzestrzeganie zasad - tresc najnowszego newsa
The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultraviolence
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks