możecie mi powiedzieć jak można włączyć emulacje DC++...byłbym dźwięcznythx
możecie mi powiedzieć jak można włączyć emulacje DC++...byłbym dźwięcznythx
teraz siedze na rmDC i powiem że w niczym nie ulega strongowi
RUDA SLASKA POZDRAWIA
ja tez go sproboje teraz - slyszalem o nim wiele dobrego :twisted:
hmm dawno nie mialem potrzeby korzystac z sieci dc ale niestety teraz mam, okazalo sie ze wersja ktora teraz jest obecna czyli 2.03 nawet z emulacja dc ++ jest wykrywalna... to program jest temu winny czy zaczeli skuteczniej wykrywac go na serwerach ? wczesniej korzystalem z duzo starszej wersji programu i NIGDY (a uzywalem go ok roku) nie zdazylo mi sie dostac nawet kicka za stronga... jakies sugestie ?
a co do rmDC, jest spoko na wolnym laczu przy malej ilosci pobieranych plikow... przy duzej ilosci pobieranych plikow wywala system
Strong DC? super klient ;) na początku używałam zwykłego DC++ ale teraz to bym chyba się pocięła jakbym miała do niego wrócić :/ Strong jest świetny.. na szczęście na miom hubie nie ma zakazu jego stosowania![]()
ściąganie z wielu źródeł to dla mnie chyba największy plus, poza tym strona wizualnafajne emotki... możliwość pochwalenia się winampem
polecam programik
w ulubionych hubach w kazdym z osobno we wlasciwosciach
post do usuniecia
ja tam wole rmDC ;P
stronka z promocjami www.promosfera.pl
czasami coś uda sie tutaj tanio kupić.
Całkiem dobry program, ale nie wiedziałem o opcji emulowania .
Moze ktos wrzucic spolszczenie na RS? Tamta stronka nie działa już...
Co to RS
Chodzi ci o RSX++
wole go z jednego powodu nie zamula mi systemu jak zwykły dc++ jest szybszy bo można ściągać z wielu źródeł fajniej wygląda lista jest flagami ułożona hubów jak wysyłam max nawet to nie zamula mi kompa a najlepsze jest to że nie trzeba go instalować program rewelka
http://rapidshare.com/files/28126034...olish.xml.html
Proszę, jest to wersja 2.21, ale to nie ma znaczenia.
Btw - jakbyś wrzucił spolszczenie z wersji 0.6xx, czy 0.7xx to też by śmigało, tylko nie wszystko by było spolszczone.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks