takNapisał agent007
takNapisał agent007
ogolnie strong dc był przeznaczony dla operatorow huba i prawie kazdy hub go banuje i właczenie emulacij jest tez do wykrycia i sciaga jeden plik z wielu zrodeł ale sa tez powoli legalne dc ktore potrafia to robic np : zion green powoli huby pozwalaja go uzywac ale jednak najlepiej jest miec standardowe dc lub dc++
Ale standardowe mają za mało opcji ;P
ma mało opcij chcesz full opcij to zainstaluj ziona++ Blue 2.02
to tez program dla opa ale naprawde full wypas
Sam program jest całkiem sprytnie pomyślany ale to i tak nie naprawia wad DC++. Takie nieindeksowane i niekontrolowane rozprowadzanie plików po prostu w samych założeniach nie ma szans się zrównać z byle jakim trackerem torrenta.
masz racje dc nigdy nie dorwona torrentowi chocby przez pytanie sie o sloty ale kazdy lubi co innego ja prowadze swojego huba i sprawia mi to duzo frajdy
DC++ ma kopa, tylko trzeba umieć go używać![]()
Ja powiem inaczej dc jest dobre i tak jak mowisz dc ma kopa ale zeby naprawde uzywac dc to trzeba byc naprawde w głebokim temcie np byc na hub rar lub szwedzkich hubach i lub prywatnych ale na prywatne ktos musi cie wkrecic i zeby na dc scigac i chciec scigac musisz bardzo duzo udostepniac minimum 100 gb i niemowie o smiciach tylko o pełno wartosciowych plikach
Chyba najlepszy mod do Dc++, polecam!
Tyle ludzi go poleca, musze sam przetestowac.
skoro tak go wychwalacie to sam go przetestuje :rap:
dzieki wielkie jest spoko
trzeba będzie sprawdzić jak to działa
polecam!! uzywam go w swojej sieci nic więcej mi nie potrzeba![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks