Moze i malo pamieciozerny ale wyglad mi sie nie podoba :ironman:
Moze i malo pamieciozerny ale wyglad mi sie nie podoba :ironman:
No niestety wygląd ''kosztuje''.Ale faktycznie najmniej pamięciożerny program jaki widziałem.Ale utorrent też dużo nie bierze.
BitComet i Bittornado nei wymagaja tylu ramu, Azureus potrzebuje javy a java integruje sie z Internet Explorer dlatego sie muli przy otwieraniu stronek, coz cos za cos![]()
sprawdzalem i rzeczywiscie nie zabiera prawie w gole ramu, ale wole jednak uTorrenta ktory takze zabiera bardzo malo pamieci i predkosci mam na nim nieco lepsze
Kiedys uzywalem Bursta i rzeczywiscie kompa nie mulilo wcale, wszystko ladnie chodzilo![]()
bardzo dobry programik ze wzgledu na mala pamięciożernsc ale jego szata graficzna nie przypadla mi do gustu.
mam zainstowanego ale to shitny program bo za kazdym razem po starcie hashuje torrenta naweg gdy jest tylko do seedowania wiec nie polecam. mozna sie nie zle wkrzyc jak np sie sicagac plyty DVDR5
Burst jest bardziej pamięciożerny niż najnowszsy Utorrent, dlatego bardziej od niego polecam Utorrenta
Utorrent to taki chudzielec on nie lubi sobie podjesc![]()
Ja sprawdzałem i Bursta i utorrent. 'U mnei lepiej zachowywał się uTorrent, zaledwie 3mb ramui wygląd taki ciut lepszy.
Never in history was so much owed to so few by so many - Winston Churchill
Powiem że ten program bardzo mało mao pamięci zajmuje. Jak ma sie starszy komputer to można go uzywać
Nie wiem jak jest teraz, ale jak ja korzystalem z Bursta (juz jakis czas temu), to bylo to zwykle okienko Dos'owe. Wiec wyglad bez porownania lepszy!Napisał bruit89
E tam wygląd.Ważne żeby ssało porządnie, uTorrent jest jak igła w stogu siana.Niewyczuwalny.
e tam , i tak pamieci zżera wiecej od utorenta ,niewiele wiecej ale jednak
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks