Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 16

Temat: BitComet ciągle się wysypuje

  1. #1
    Power User Avatar Luquez87
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    18-03-06
    Postów
    115
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12

    BitComet ciągle się wysypuje

    Witam
    Mam problem z BitCometem. Wczesniej uzywalem 0.65, bylo OK. Zainstalowalem 0.67 i zaczal sie program wysypywac, kilka minut zawsze - po uruchomieniu jego.

    Bardzo mnie to irytowało, odinstalowałem go i zainstalowałem ponownie, jednak pliki z ustawieniami w BitComet na C w Program Files zostały. A chciałem tylko zostawić torrenty. Więc odinstalowałem na nowo i usunąłem wszystko z tamtego katalogu zostawiając katalog Torrents i jeden z nich dotyczący torrentów o rozszerzeniu XML. Zainstalowałem 0.63. U znajomego stabilna. U mnie kiedyś też
    I to samo. Co radzicie. Nie chcę zmieniać klienta torrent.
    Pozdrawiam

  2. #2
    Ultra User Avatar Polakov
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    20-01-06
    Skąd
    wielkopolska
    Postów
    629
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    5
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    powiem tak , tez tak mialem , czasami pomagalo wylaczenie i wlaczenie ponownie kompa

    przynajniej u mnie tak bylo

  3. #3
    Power User Avatar Luquez87
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    18-03-06
    Postów
    115
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    Niestety nic to nie daje.
    Pozdrawiam

  4. #4
    V.I.P Avatar HERKULES
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    24-01-06
    Postów
    1,669
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    21
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          13
    1)
    Moze sprobuj odinstalowac i wyczyscic dysk z pozostalosci po BitComecie.
    Wyczysc rejestr i katalogi z konfiguracja.
    Jak nie bedziesz wiedzial jakie to wpisz w wyszukiwaniu: "bitcomet".
    Widac cos musialo zostac, co powoduje blad i trzeba sie tego pozbyc.

    2)
    Jest jeszcze jedna mozliwosc. Zamykanie programu moze powodowac to, ze sciagasz za wiele torrentow na raz. Jezeli rzeczywiscie sciagasz wiele torrentow, to wlacz na raz 1-2 torrenty i sprawdz, czy nadal sie bedzie zamykal.

    3)
    Mozliwe, ze zostales zainfekowany przez jakies swinstwo, wiec przeskanuj kompa.


    PS Polecam BitLorda, nie mam z nim zadnych klopotow, a poza tym jest blizniaczo podobny do BitCometa.

  5. #5
    Power User Avatar Luquez87
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    18-03-06
    Postów
    115
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    Cytat Napisał HERKULES
    3)
    Mozliwe, ze zostales zainfekowany przez jakies swinstwo, wiec przeskanuj kompa.
    To wykluczam.

    Dwie pierwsze ewentualnosci sprawdze. Mialem aktywnych ok. 15 torrentow, z czego 14 seedowanie i 1 download.

    Rejestr wyczyszcze - jv16 PT'em - mysle, ze dobre?

    Co do BitLorda, wlasnie tymczasowo sie na niego przerzucilem. Jutro poprobuje z BitCometem, wolalbym przy nim zostac bo jest aktualizowany i nie ma reklam.

    Macie metode na usuniecie reklamy po lewej w BitLordzie, by nigdy sie nie wlaczala na starcie i usuneicie ikony XXX Chat? Po prostu denerwuje mnie to.

    Na razie dzieki za pomoc.
    Pozdrawiam

  6. #6
    V.I.P Avatar HERKULES
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    24-01-06
    Postów
    1,669
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    21
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          13
    Cytat Napisał Luquez87
    Macie metode na usuniecie reklamy po lewej w BitLordzie, by nigdy sie nie wlaczala na starcie i usuneicie ikony XXX Chat? Po prostu denerwuje mnie to.
    Jest opcja, ktora niby ma to wylaczac (bo to nie reklama, a przegladarka), ale opcja ta nie dziala.

    Jedyny sposob jaki wymyslilem, to wciskam ikone a nastepnie i wtedy nie ma juz okna przegladarki po lewej stronie.

    Co do usuniecia XXX Chat to sie raczej nie da.

  7. #7
    Power User Avatar intruz
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    03-03-06
    Postów
    189
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    wyczysc wszystko co pozostalo po 0.65 i wrzuc 0.67 w niej jest poprawiony juz crash ( wysypywal sie gdy pobieral bledne dane wiec po wlaczeniu musi cos blednego u Ciebie pobierac)

  8. #8
    V.I.P Avatar Yoji
    Grupa
    V.I.P
    Dołączył
    06-01-06
    Skąd
    Poznań - Londyn
    Postów
    134
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    12
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          13
    hmm bitcomet sie wysypuje a spróbuj bitlorda ten sam silnik ! POLECAM!

  9. #9
    Master User Avatar ivan
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    17-05-06
    Skąd
    |* () |_ /-\ |\| |)
    Postów
    416
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    7
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    powiem ci że ja też mam często taki bląd ale nic sobie z niego nie robie bo nie ma żadnych widocznych skutków tego błędu. a że w bitcomecie mam najlepsze transfery jestem gotów znieść jakieś wyskakujące errory

  10. #10
    Zablokowany Avatar Virtual Machine
    Grupa
    Zablokowany
    Dołączył
    23-04-06
    Skąd
    ~!@#$%^&*
    Postów
    1,781
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    48
    Piwo (Otrzymane)
    208
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          0
    Pierwsze słysze o takim błedzie, mi kula dobrze, a nawet bardzo dobrze, ale juz dobrze wiedziec, bo wrazie czego juz bedzie wiadomo co robić. Rejestr najlepiej wyczysc RegCleanrem, tylko ostroznie, bo juz nie raz kompa, przez rejestry sobie puknąłem. Pozdrawiam

  11. #11
    Power User Avatar Luquez87
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    18-03-06
    Postów
    115
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    Dziekuje za pomoc
    HERKULES, wg Twojej rady jest tak samo jakbym po prostu kliknal szukaj i to znika (po ponownym uruchomieniu)
    z bitcomet pozniej poprobuje, jak sie zawezme. Dzieki.
    Pozdrawiam

  12. #12
    Power User Avatar electric_boy
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    07-03-06
    Postów
    188
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    hm... nie wiem czemu tak się dzieje, ale jeszcze kilka dni temu miałem ten sam problem, program sypał się od wersji 0.63 w górę cudowałem, cudowałem i nic nie zdzialałem, później przeinstalowałem na 0.61 i już jest ok! od kilku dni testuje tą wersje i wszystko jest ok ;] przeinstaluj na tą wersję i potestuj może też Ci to pomoże ;] pozdro

    edit: 0.61 też się posypał dziś w nocy, więc pozostaje chyba tylko testowanie BitLorda

  13. #13
    User Avatar wojciech
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    05-06-06
    Postów
    29
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    ja mam 0.68 i jest malinowo :rap:

  14. #14
    Super User Avatar drakunia
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    08-06-06
    Skąd
    Łódź
    Postów
    256
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    3
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    przez jakis czas miałam podobne problemy z bitcomet, ale odkąd działam na bitcomecie 0.68 nie mam zadnych problemow
    aga

  15. #15
    Power User Avatar robo_2000
    Grupa
    Użytkownik
    Dołączył
    11-05-06
    Postów
    107
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          12
    U mnie co jakis czas BitComet takze sie wywala. Dzialo sie tak niezaleznie od wersji... Czesto rowniez sam znikal z zasobnika i dzialal w Boss-modzie, ale ogolnie nie jest zly...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

     

Podobne wątki

  1. Do jakiej gry ciągle wracasz?
    przez fridoom w forum Gry
    Odpowiedzi: 442
    Ostatni post: 27-05-17, 18:34
  2. Odpowiedzi: 15
    Ostatni post: 18-02-09, 00:49
  3. INFO » Trendy: Firefox 2.x ciągle w górę!
    przez F22X w forum Software
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post: 11-05-08, 19:21
  4. Ciągle wolniej niż Europa
    przez DjSss w forum Wiadomości P2P
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 09-03-07, 20:40
  5. Odpowiedzi: 0
    Ostatni post: 28-02-07, 19:15

Bookmarks

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
nowoczesne ekskluzywne stoły komody krzesła fotele łóżka drewniane lampy biurka lite drewno meble do sypialni meble do salonu design modern designerskie orzech europejski amerykański wiąz czereśnia klon grusza dąb meble dla projektantów