Aktualizacja pakietów special z oferty 2013. Zapraszamy
Oferta Testowa
Quad Core 3.20Ghz
240GB SSD
32GB RAM
1Gbit / 200Mbit UNLIMITED
280 zł
Aktualizacja pakietów special z oferty 2013. Zapraszamy
Oferta Testowa
Quad Core 3.20Ghz
240GB SSD
32GB RAM
1Gbit / 200Mbit UNLIMITED
280 zł
Ostatnio edytowane przez dzieju ; 07-02-13 o 00:19
Gorąco polecam ! ! !
Korzystam z konta za 10 złotych, opcja dla niewymagających i mało pobierających. Konto sprawia się świetnie, jest bardzo stabilne, transfery jeżeli to możliwe idą pełną prędkością. Dodatkowo konto można obsługiwać komendami przez bota na gg administratora, to bardzo duży plus. Kontakt z administracją jest bardzo dobry. Jeżeli miałbym polecać seedboxa to jedynie z oferty woox.
Jeszcze raz polecam ! ! !
dzieju postawił(li) piwo za powyższy post
Uruchomiliśmy chmurę dla naszych klientów, można ją przetestować pod adresem:
cloud.woox.pl
Login: demo
Hasło: demo
Konto do 1 GB jest za darmo!!!
Proszę pisać na GG
Połączenie jest aktualnie szyfrowane (https), ale nie mamy jeszcze wykupionego certyfikatu dlatego przeglądarka twierdzi, że jest niezaufany, musicie go zaakceptować.
Ostatnio edytowane przez Tacajushi ; 19-03-13 o 21:41
shella z woox mam już chyba z dobry rok i pełne zadowolenietransfery na bardzo dobrym poziomie, w razie awarii zawsze szybka interwencja adminów albo rozwiązanie z korzyścią dla klienta
![]()
POLECAM!!!
Korzystam z shella około 2 tyg i jestem jak na chwilę obecną mocno zadowolony.
Jestem tutaj stałym klientem od ponad roku i chyba tylko 2 lub 3 razy były jakieś problemy z serwerami z czego jedna awaria trwała ponad 24h.
Pozdrawiam
Mam shella z woox od 8 miesięcy.Jest to konto za 10 zł 3 procesy / 30 GB.Konto sprawuję się świetnie więc jestem bardzo zadowolony.Czasami trochę brakuje procesów i pojemności dysku ale za tą cenę lepszego konta nie znajdziecie.
POLECAM!!!
Korzystam z konta za 10 zł od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Żadnych problemów z serwerami, szybki kontakt i bardzo duży plus bot gg. Co do transferów też nie ma co narzekać, za taką cenę są superSerdecznie polecam!
![]()
Aktualnie 4 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 4 gości)
Bookmarks