Napisał szyna100
![]()
Napisał szyna100
![]()
speed64x postawił(li) piwo za powyższy post
dzieki wielkie ladnie opisane wszystko
speed64x postawił(li) piwo za powyższy post
No dobry turtolial mam nadzieje ze mi pomoze,ladnie opisane wszystko..
Dzieki, bo zasiadlem na torrencie i wszystko... Choc jeszcze nie rozumiem co to jest, ale za to wiem ze jest wogule :rap:
swietna robota !!!! musze przyznac a wiem cos na ten temat...
Thx ! Świetna robota :twisted:
Pozdro
Mi też się podoba
\"Los można zmienić. Zdarza się że czas płynie wstecz, wiosną pada śnieg, życie się odnawia. Los leży w naszych rękach. Zdecyduj jeszcze raz, zdecyduj właściwie.\" / Wu Ji
p2m dobry program ale się nudzi potem wysyłałem durie ale znudziło mi się bo up słaby mam . Ale dobre to jest bo można szybko pobierać
A ja mam jeszcze dwa pytania.
1. Pierwszy problem polega na tym. Po zalogowaniu na skrzynkę Gmail mam problem z pobraniem plików ponieważ menadżer pobrań nie wyświetla mi zawartości skrzynki tak jak by program nie mógł podłączyć się do skrzynki. Na Walla! mail jest dobrze ale wiadomo że Walla! mail wolniej ściąga. Co może być nie tak korzystam ze standardowego P2M v 1.6 Build #1.4
2. Jak można pobierać z „Centrum”
troche dziwne ,na początek proponuję zmianę na najnowszą wersję (1.61 Build #6) ,możesz ją znaleźć na stronie głównej programu.Napisał voltani
przyznam że nie bardzo łapię ,o jakie "Centrum" dokładnie Ci chodzi ?Napisał voltani
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
o rany ,milion lat minęło od kiedy robiłem tego tutka ;-) widzę ,że jest on jeszcze z kodem phpbb ,trzeba to poprawić
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks