Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: P2P opis poszczególnych sieci oraz analiza algorytmów

User Avatar dandrop
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          5

P2P opis poszczególnych sieci oraz analiza algorytmów

[shadow=red:8acda263de][/shadow:8acda263de] POMOCY!!! Pisze prace na temat sieci P2P i poszukuje analizy algorytmów sieci P2P oraz bardziej szczegółowych opisów tych sieci. Bo to co udało mi sie znaleść na stronach i w ksiażkach są to wszystko informacjie ogólne żadnych szczegółów. Piszcie każda pomoc mi się przyda. Z góry dziekuje

[ Dodano: 28 Maj 07, 22:54 ]
    Próba

Master User Avatar belzebub
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    2
    » Reputacja
    Siła:          6
    Ten temat już był poruszany na forum, wystarczyło użyć szukaj:
    http://www.torrentmania.info/topics2...t=protok%F3%B3
    http://www.torrentmania.info/topics2...t=protok%F3%B3
    Jeśli chcesz pokoju - gotuj się do wojny

V.I.P Avatar kingst0n
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja

Re: P2P opis poszczególnych sieci oraz analiza algorytmów

Cytat Napisał dandrop
    [shadow=red:8c5f4d848b][/shadow:8c5f4d848b] POMOCY!!! Pisze prace na temat sieci P2P i poszukuje analizy algorytmów sieci P2P oraz bardziej szczegółowych opisów tych sieci. Bo to co udało mi sie znaleść na stronach i w ksiażkach są to wszystko informacjie ogólne żadnych szczegółów. Piszcie każda pomoc mi się przyda. Z góry dziekuje

Próba
    Jak na piszącego taką pracę to jesteś dość tępawy. Po pierwsze dlatego, że wszystkie otwarte protokoły P2P są doskonale opisane i jest do nich dostępna pełna dokumentacja, analizy, itp. Nie wiem na co liczysz zamieszczając taki temat? Że ktoś za ciebie odwali całą robotę? Prawda, że to takie polskie? A wystarczy parę minut w google i wszystko jest podane jak na talerzu.

Druga oznaka twojej tępoty to wpisanie się z tą sprawą w dziale "Wiadomości P2P" który służy wybitnie do czegoś innego - co nawet dziecko zauważy po paru sekundach. Zmień może temat pracy na "Uprawa buraków cukrowych na glebach piaszczystych" i znajdź stosowne forum rolniczo-ogrodnicze.

A tak na poważnie to nie jesteś tępy - ty tylko próbujesz być sprytny spamując celowo w jednym z poczytniejszych działów na tym forum. Fuj.

User Avatar dandrop
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja

Re: P2P opis poszczególnych sieci oraz analiza algorytmów

Cytat Napisał dzikers
    Cytat Napisał dandrop
    [shadow=red:2bad8d1486][/shadow:2bad8d1486] POMOCY!!! Pisze prace na temat sieci P2P i poszukuje analizy algorytmów sieci P2P oraz bardziej szczegółowych opisów tych sieci. Bo to co udało mi sie znaleść na stronach i w ksiażkach są to wszystko informacjie ogólne żadnych szczegółów. Piszcie każda pomoc mi się przyda. Z góry dziekuje

Próba
    Jak na piszącego taką pracę to jesteś dość tępawy. Po pierwsze dlatego, że wszystkie otwarte protokoły P2P są doskonale opisane i jest do nich dostępna pełna dokumentacja, analizy, itp. Nie wiem na co liczysz zamieszczając taki temat? Że ktoś za ciebie odwali całą robotę? Prawda, że to takie polskie? A wystarczy parę minut w google i wszystko jest podane jak na talerzu.

Druga oznaka twojej tępoty to wpisanie się z tą sprawą w dziale "Wiadomości P2P" który służy wybitnie do czegoś innego - co nawet dziecko zauważy po paru sekundach. Zmień może temat pracy na "Uprawa buraków cukrowych na glebach piaszczystych" i znajdź stosowne forum rolniczo-ogrodnicze.

A tak na poważnie to nie jesteś tępy - ty tylko próbujesz być sprytny spamując celowo w jednym z poczytniejszych działów na tym forum. Fuj.
    Dziękuje za odpowiedz, co prawda nie oczekiwałem takiej, ale taki jest ten świat zdarzają sie pomyłki. A co do protokołów i zasady działania to nie martw się o to nie chce żeby mi ktoś to napisał, poprostu szukam innych źródeł z których ja korzystałem. Bo przecież im wiecej informacji tym lepiej. I jeszcze raz dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)