Witam mam dla was pytanie jakie jest zawarte w temacie co jest lepsze BitComet vs. uTorrent ?? Mam neta Radiowke 1MB. Jak by mozna bylo to jakies ustawienia (na moje loncze) na ten lepszy program dla was.![]()
Witam mam dla was pytanie jakie jest zawarte w temacie co jest lepsze BitComet vs. uTorrent ?? Mam neta Radiowke 1MB. Jak by mozna bylo to jakies ustawienia (na moje loncze) na ten lepszy program dla was.![]()
LiCz Na SiEbIe !!
zdecydowanie utorrent w kreatorze ustawień wybiesz 1024 ok wtedy będziesz miał dobrze ustawione tylko jak wejdziesz w opcje to wysyłnie ustaw na 14 gdy pobierasz, gdy skończysz pobierać daj na 30 i w zawansowane w pozycji max-halfopen z mień z 8 na 40 pozdro jak czegoś nie będziesz wiedział to pisz
tenx za ustawienia ;)
LiCz Na SiEbIe !!
Wedlug mnie bitcomet. Mam lepsze predkosci niz na uTorrencie
Damian878, Według mnie nie masz pojęcia o Ut. Ut podaje akutalną prędkość, a BC podaj średnią prędkość.
BC vs Ut heh ale temat. BC nawet nie umywa się do Utorrent ;P
No ale tak czy owak na utorencie dluzej mi sie sciagaja np. filmy niz na bitcomecie
BitComet - ok 3h
uTorrent - ok 5h
Myslalem ze utorrent jest lepszy to przerzucilem sie na niego, ale chyba nie umiem skonfigurowac dobrze i w tym tkwi problem :P a na forum kiedys znalazlem tutorial do konfiguracji ale ostatnio jak sciagnalem utorrenta to juz nie znalazlem :/
ja jakos za dzuo nie konfugurowalem utorrenta i smiega przepieknie...co do porownania to zdecydowanie utorrent przewyzsza bitcomet ale kazdy chwali to co uzywa i co mu sie podoba...
Ja ze swojej strony polecam oczywiście uTorrenta. Śmiga pięknie ładnie.
tylko utorrent, mniej zjada pamięci i nie ściąga tyle dodatkowych danych jak bitcomet
Utorrent lepszy :ironman: przynajmniej dla mnie :twisted:
Utorent dla mnie zdecydowanie lepszy miłem wcześniej BitConeta bywało że wogóle nic mi nie pobierał :rap:
Po co 2 takie same postyNapisał wk68
Tenx zdecydowalem na Utorrent
LiCz Na SiEbIe !!
only utorrent
uTORRENT królem
jeden z najlepszych programów na świecie
:matrix: :matrix:
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Bookmarks