Zdecydowanie Zatoichi!!...ech,pierwszy film, na ktorym moglbym zasnac...
Zdecydowanie Zatoichi!!...ech,pierwszy film, na ktorym moglbym zasnac...
Maqrtica Mózgu hahaha :547: :547: :547: :547:
O nie, tu musze ostro i stanowczo z buta wjechać'Martwica Mózgu' jest dziełem genialnym, kto sądzi inaczej, na stos
![]()
:::Wyjątek nie tyle potwierdza regułę, co ją kompromituje...:::
Niestety nie bylo dane mi ogladac tego filmu...ale czytajac takie 2 sprzeczne komentarze chyba zostalem zachecony![]()
Zatoichi to swietny film byl. Moim zdaniem najgorsze filmy to Freddy got fingered(Luzny gosc), Death to the supermodels, kilka tych co wymienili poprzednicy typu gulczas, legenda i rh+. Jest jeszcze jakis film z michalem wisniewskim i z.buczkowskim w rolach glownych z zeszlego roku chyba - nie pamietam tytulu ale obejrzalem tylko 15 minut i skasowalem bo kicha totalna.
To sie zwało 'Lovestorant'. A co do "Martwicy..." od razu uprzedzam tych co nie widzieli, a chcą obejżeć. Potrzeba dużeeeeeego zrozumienia czarnego humoru i lubij kolor czerwony. Sanagaja!!
Najgorszymi filmami wg mnie są Creep i The Cave
Najgorsza chala to ostatnio na czasie będący "A Sound Of Thunder" o matko, ale kicz![]()
...time goes by...
hehe popieram, az sie nie dalo ogladac ;)Napisał tripp
Yyyreek !!! Kosmiczna nominacja , Rh+ i Aniołki Charliego: Zawrotna Szybkość.
Jak mogli zrobic cos takiego jak Matrix. Film bez sensu i do dupy.
ja sądze że pierwsza część była dobra ale pozostałe dwie to już przesada byłaNapisał marcinus
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
Królestwo Niebieski - to dopiero kicha :/ Myślałem że coś extra bedzie tyle reklam itd a tu takie nudy fuj :/ normalnie sie aż źle robi jak sobie o tym filmie pomysle![]()
takich filmów jest na pęczki ;) nie ma co się powtarzać i podawać to samo
ostatnio oglądałem The final cut sieje nudą na kilometr ledwo co wytrzymałem do końca.
co do matrixa jedynka super dwójki i trójki nie pamiętam nawet o czym były takie są super ;)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks