Prosze Podać najgorsze Filmy
Prosze Podać najgorsze Filmy
może podam 2 przykłady które utkwiły mi w pamięci :
Son Of The Mask (Dziedzic Maski) - bardzo źle wykonany film ,miał być kontynuacją pierwszej części ale autorzy nie wiedzieli czy zrobić film na poważnie czy podejść do tego z pewnym dystansem jak do kreskówki i w rezultacie pomieszali te 2 wątki i wyszła wręcz masakra a szkoda.
Catwoman - następny wielki Hoolywodzki niewypał ,pomysł po prostu śmieszny ,efekty tanie ,połowe z nich można było uniknąć kręcać normalne sceny a nie korzystać z komputerowych ulepszeń ,poza tym końcowa walka ... po prostu żenada
Ściągasz za pomocą P2M ? Zapisz się ! KLIKexMod
Najgorszy badziew jaki nie byłem nawet w stanie dokończyć to:
1. Pinata: Survival Island,
2. Predator Island,
3. Doberman,
4. Wiedźmin,
5. PI
tak Wiedźmin jak mogłem zapomniećscena ze smokiem w trawie po prostu mnie położyła ,co do PI to bardzo specyficzny film ,ma swój klimat mimo troche dziwnej fabuły nie był wcale taki najgorszy
hock: RH+ :-?
xXx, Alienvs. Predator, wszystkie filmy z Chuckiem Norrisem a Takze Transporter 2 i inne bajkowe filmiki. Dno - nie polecam i zaluje, ze kiedykolwiek przy tym usiadlem
'Pi' mi sie podobało, 'Transporter 2' mniej. Ale największą szmira jaką kiedykolwiek widziały me oczy to 'Dracula 3000'. O mamo, twórcom tego dziełka powinni zrobic z jąderek druty telegraficzne. Pozatym 'House Of the Dead' i 'Kosiarz Umysłów 2'. Na stos 8) Buahahha!
Catwoman, House of the dead, Alone in The dark,
tak film niezbyt ambitny mimo kilku znanych aktorów ,końcówka filmu to wyglądała tak że twórcy nie wiedząc jak zakończyć film po prostu wysadzili wszystkoNapisał Loomis
Batman i Robin, naprawde syf totalny!
Ps: Transporter 2 nie jest syfny wręcz odwrotnie!
- batman i robin, forever najlepszy tez nie byl
- catwomen
- xXx 2
- torqe jazda na krawedzi ( czy jakos tak to sie nazywalo ) :-?
- dracula 3000
- żolnierze kosmosu 2
- daredevil
- mortal kombat 2
- transporter 2
- wszystkie filmy z J.Lo??:
oraz wszystkie lektury polskie co ekranizuja
Napisał comodo
zgadzam sie
Moim zdaniem to beda:
Martwica mozgu
Doberman
Wiedzmin
Jakoś nie mogę zdzierżyć Dnia Świra.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks