Używam uTorrenta i jestem nim zadowolony.BitComet taki sobie był jak dla mnie.
Używam uTorrenta i jestem nim zadowolony.BitComet taki sobie był jak dla mnie.
zdecydowanie najlepszy dla mnie uTorrent
kiedyś korzystałem z BitSpirita, też OK
Kiedy dawno bitcomet obecnie tylko utorrent.
ja używam utorrenta i nigdy nie narzekałem
Bezapelacyjnie uTorrent: wydajny, lekki, skuteczny, niezawodny!
Również używam utorrenta i jestem bardzo zadowolony. Jest prosty w obsłudze, nigdy nie miałem z nim żadnych problemów.
Zaczynałem od BitCometa dawno temu. Aktualnie uTorrent - dlaczego ? zaczęło się od tego, że dodatki do mIRCa się z nim fajnie integrowały i można było się pochwalić na kanale tym, co się aktualnie pobiera. Tak jakoś zostało do dziś... nie zamieniłbym na nic innego.
Troszkę z innej beki.
Dotąd używałem utorrka i byłem i nadal jestem bardzo zadowolony. Teraz niektóre strony zaczęły "wymyślać" i ogólnie zgłupiałem i już nie wiem czego używać żeby ogólnie było ok.
1. Blackcatsy ban na utorra 2...
2. Pedro tylko najnowszy utorr
3. PT Ban utorr 2.1
Co byście w takim przypadku polecali?
ut 1.8.5 i rezygnacja z Pedrosa;)
A może jakiś inny klient który akceptują w/w trackery? :/
W sumie też już myślałem nad powrotem do 1.8.5 tylko trochę mi szkoda Pedrosa.
uTorrent jest najlepszy bo jest lekki i dobry (w ogóle nie obciąża systemu) no chyba,że się ma procesor Intel Pentium II to inna sprawa![]()
Chyba najlepszym rozwiazaniem jest Utorrent, Bittorrent zapoczatkowal pierwszy etap. Pozniej Azureus ale nie lubiałem go ze wzgledu na jave:/.
Na Windowsie tylko i wyłącznie uTorrent, lekki, szybki, bez żadnych durnych udziwnień.
Linux: Tutaj sprawa się trochę komplikuje, bo zwykle używam Deluge (zwany linuxowym uTorrentem), ale ostatnio przekonuje się do rTorrenta, a co na końcu zostanie, to się zobaczy.
Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)
PolishTracker.org - jaki program najlepszy do pobierania?
Bookmarks