a działa może ich kanał irc ? Bo by tam informacji zaciągnął.
a działa może ich kanał irc ? Bo by tam informacji zaciągnął.
może ktoś podać źródło tej informacji![]()
Irc dziala, na razie żadnych informacji nie ma.
irc.btgigs.info
kanał #btgigs.info
Dostaliśmy info od najwyższej osoby w staffie, z podziękowaniami za współprace i trud włożony w ten tracker. No cóż chyba czas się pożegnać na prawdę.
~ Electro forever ~
No to brawo. Oby tak dalej. Miacho lezy, TG lezy, DS pewne problemy, D4A tez pewne problemy. Brawo srajmy dalej w swoje gniazdo a nie długo nie zobaczymy żadnego pl trackera. Super.
Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu
Jaja sobie z was robią.![]()
nie dobijajcie ludzi, TG to 2 litery święte, muszą tłoczyć istnienie, mam nadzieje że stronka szybko wstanie
A czy przypadkiem jakiś czas temu nie było informacji że będą cos robic ??
Były.. takie same jak przed zamknieciem na miacho![]()
Chciałem napisać, że się łączymy i dlatego, TG jest zamknięte, ale pewnie przyniosło by to zły efekt.
Innymi słowami, Staff TG zdecydował się odpowiedzieć, na akcje pr'owe innych stron - co za tym idzie, puszczają fame, że strona nie działa, zostanie zamknięta itp. Pobudzają Wasze zainteresowanie jak i półświatka, polskiej jakże fantastycznej strefy p2p.
Jeśli nie potraficie być w żaden inny sposób, oryginalni to ok, w sumie każdy sposób dobry. Pewnie, jakiś efekt to przyniesie. Wybaczcie za spalenie dowcipu.
/ Mam nadzieje, że "na mocy znajomości" ten post nie zostanie skasowany. W sumie screen, nie jest dowodem, ale zawsze.
irc.vaultnet.org +7000 #hs
@majki123
I po co tyle jadu, krew cie zalewa ze nie ma takiego zainteresowania twoja niszową strona o ktorej malo kto slyszal? :blink:
Strona nie dziala wiec ludzie pytaja co sie dzieje, nie widze w tym nic nie normalnego moze idz sie przewietrz czy cus.
gdzie mozna sie dowiedziec czegos wiecej ?? działa irc ??
Koniec zabawy strona już działa a 153 osoby czytajace mogą sie logować
Aktualnie: tracker działa, strona działa. Dziękujemy za dobrą zabawę. I żeby nie było wątpliwości, to była inicjatywa (oczywiście teraz mowa o info, nie downtime) pewnej grupy użytkowników, nie Załogi.
@tgmir1987 irc jest na innym serwerze niż strona/tracker, więc cały czas działał. Zapraszamy na kanał, nie tylko z okazji awarii: irc.btgigs.info #btgigs.info #support, bramka: http://irc.btgigs.info/.
Ostatnio edytowane przez komandrr0 ; 29-08-10 o 21:08
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
BTGigs.info - czy działa Wam strona ?
BTgigs.info - czy działa wam strona?
Bookmarks