Stronka nie działa od wczoraj . ktoś wie kiedy wróci ?![]()
Stronka nie działa od wczoraj . ktoś wie kiedy wróci ?![]()
Kilka stron nie działa więc można się domyślać, że są na tym samym hostingu no i że jest jakiś problem z tym hostingiem, ale to tylko moje domniemania.
Potwierdzam strona w tej chwili nie działa.
Problem leży po stronie serwerowni.
Trudno mi powiedzieć jak długo potrwa przerwa w działaniu strony.
Gdyby była jakaś alternatywna metoda dostępu (np. przez dvdseed.eu lub inną domenę) to prosiłbym o info.
Z góry dzięki.
rorcio wiadomo już coś kiedy stronka ruszy ? strasznie brak mi jej![]()
strona działa
Tracker działa na dvdseed.org, ze strony WWW należy korzystać z www.dvdseed.eu
A ja prosze o pomoc. Odkąd zmienił się adres nie moge zalogować na stronke . Hasło wpisuje dobre bo mam jej zapisane w notesie. Nie miałem żadnych warnów, ratio 1,6. Może mi ktoś pomoże w tym temacie
Niestety ale mam to samo ,z czego się dowiedziałem że przez IRC'a się załatwia takie rzeczy ,choć problemem jest to że ja nie znam się na ircach i przez taką głupotę stracę konto .
JA posiadam ten sam problem choć jestem pewien że hasło jest prawidłowe, a jak próbuję odzyskać hasło przez maila podanego przy rejestracji to nie dochodzi żadna wiadomość, może ktoś poradzić coś w tym temacie??
jedyna droga to spróbować na ircu
Kanał IRC
Znajduje się na serwerze irc.p2p-network.net Port: 6667
Kanał Supportu/Channel Support (#dvdseed-support)
Jest to kanał Supportu dvdseed.eu
Znajduje się na serwerze irc.p2p-network.net Port: 6667
mi się udało, zostały zmienione hasła i podano mi nowe, jak ktoś niewie jak wejść na IRC'a to tu jest bardzo prosta instrukcja
http://www.release.torrentmania.info...php?pageid=irc
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
DVDSeed.eu - strona nie działa
DVDSeed.org - czy działa wam strona?
Bookmarks