najnowsze info
W NIEDZIELĘ 15 VII 2010 NASTĄPI ZAMKNIĘCIE REJESTRACJI. Z DNIEM TYM WPROWADZONY ZOSTANIE SYSTEM ZAPROSZEŃ.
najnowsze info
W NIEDZIELĘ 15 VII 2010 NASTĄPI ZAMKNIĘCIE REJESTRACJI. Z DNIEM TYM WPROWADZONY ZOSTANIE SYSTEM ZAPROSZEŃ.
Czy nie lepiej by bylo poczekac az strona uzbiera jakas solidna baze i dopiero pozniej zamknac rej.Nie znam statystyk, ale nawet jesli teraz macie 2k uzytkownikow, to przy wlaczeniu zaproszen ten stan za wiele nie ulegnie zmianie.Ktos powie ze lepiej miec malo a solidnych.Super fajnie, jednak przy takiej konkurencji na rynku tych uzytkownikow powinno byc znacznie wiecej jesli nie chcecie podzieli losu poprzedniego projektu.
(wiem ze to polski temat i polskie znaki obowiazuja- nie mam poprostu polskiej czcionki)
Ostatnio edytowane przez polarny ; 14-08-10 o 17:15
Temat posprzątany proszę nie śmiecić . Posty na temat ostrzeżenia dla użytkownika barildz przeniesione w odpowiednie miejsce
http://www.torrentmania.info/f-probl...cji-55872.html //roberto1972
Jak obiecałem tak i się stałoNa stronie został dodany podział na: Grupy scenowe, Genre (jesteśmy w trakcie ustawień na każdej pozycji) oraz podział wg. czasu PRE.
Tego brakowało. Brawo, świetna robota.
Wszystkie ostrzeżenia jak i liczniki ostrzeżeń zostały zresetowane. Dodatkowo wymagany czas seeda po pobraniu zmalał do 1 godziny.
P.S. Został uruchomiony automat od banowania userów z liczbą ostrzeżeń >=3
Sortowanie wg grup scenowych jest raczej zbedne.Lepszy bylby podzial na scenowe lub nie.Opcja ssl by sie przydala oraz rozne tla dla poszczegolnych kategorii,czytleniej by wszystko wygladalo
Fakt, ale jest segregacja po pre. Ustawiam z ost. doby i w miarę sensownie się wszystko wyświetla.Napisał jarzombeg
W ciągu następnych kilku dni nastąpi kilka zmian na stronie. Głównymi zmianami będzie rozszerzenie implementacji kodui jQuery + ajax do kodu strony co oczywiście wyjdzie tylko i wyłącznie na plus i w wydajności oraz w komforcie korzystania ze strony
Jednocześnie zapraszam wszystkich nowych oraz aktualnych użytkowników do aktywniejszego udziału na stronie
Jesteśmy w czołówce PL trackerów z czasami PRE wydawanych gier, a i tak ilość pobrań nie jest zaskakująca![]()
Od siebie dodam, że aktualnie jest Globalny FL & DU do 12.09.2010 23:59. Pozdro.
Dnia 04.11.2010r. z powodu zbyt małej liczby użytkowników zainteresowanych tematyką gier, postanowiliśmy zmienić rodzaj trackera na ogólny.
W najbliższych dniach strona zostanie poddana sporej przebudowie.
Nie macie się co martwić gry nadal będą się pojawiać na naszej stronie, ale także torrenty różnej kategorii. Zapraszajcie więc wszystkich znajomych każdy znajdzie coś dla siebie!![]()
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 22-12-10 o 19:01
Nawet dobrze, niektóre wstawki się bardzo ciężko tam seedujeGier jest sporo jednak ciężko jest coś przy moim łączu coś wyssedować przy moim łączu i przy takiej liczbie peerów których jest bardzo mało. Wydaje mi się że jak zmienią na ogólny tracer nie tylko z grami to będą musieli domenę swoją zmienić.
Zobaczymy co to będzie![]()
Ok, a co z zsadami seedowania? GB był jedynym miejscem gdzie akceptowałem konieczność trzymania plików po 7 dni ponieważ większość to był rzadki kontent. W przypadku strony ogólnej to lekka przesada. Jest przecież mnóstwo stron które w ogóle nie kontrolują H'n'R więc userzy mogą odejść od GB.
C2D E6550 @3,36GHz | ASUS P5KC | GEIL 2GB-800 ULTRA | 2x Seagate 500 GB RAID | Chieftec 400W | nVidia 8600 GT
Wydaje mi się, że zmiana typu trackera na ogólny nie jest dobrym pomysłem.
Boję się, że użytkownicy zrezygnują z GB na rzecz innych większych trackerów, a GB zginie wśród trackerów ogólnych, bo tych jest trochę.
Miejmy nadzieję, że główny nacisk będzie kładziony dalej na gry.
Witajcie.
Postanowiliśmy zorganizować dla Was konkurs na najlepszego POBIERACZA.
Konkurs rozpoczynamy od 18.01.2011 i kończymy 18.02.2011.
Teraz co najważniejsze czyli nagrody:
[*]1. miejsce:
- Shell 100/100 : 150 GB przestrzeni dyskowej, 20 procesów na okres 1 miesiąca
- 200GB Uploadu
- 10000 punktów do sklepiku
- Ranga VIPa
[*]2. miejsce
- 100GB Uploadu
- 2500 punktów do sklepiku
- 1 gra z puli
[*]3. miejsce
- 75GB Uploadu
- 1500 punktów do sklepiku
- 1 gra z puli
Więcej informacji znajdziecie na Forum w Tym temacie.
Zapraszamy, załoga GB.
Aktualnie 5 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 5 gości)
Bookmarks