Witam jestem nowy i nie zabardzo się orientuję co i jak , jaki najbardziej polecacie program P2p obsługujący torrenty, mi znajomi polecili BitLorda a wy czy Auzerus jest lepszy ?
Witam jestem nowy i nie zabardzo się orientuję co i jak , jaki najbardziej polecacie program P2p obsługujący torrenty, mi znajomi polecili BitLorda a wy czy Auzerus jest lepszy ?
jak mam wybrać to bym wybrał BitLorda a czemu a temu że na prawde szybko się rospędza i jest szybki nawet go miałem ale po pewnym czasie coś zaczeło się dziać i ramy mi zjadał ale na pewno mniej nisz azorek dobry program tylko mówiom że ma szpiega ale ja tam nie wiem może ma ja nie miałem no chyba że sie potem pokazuje ale na pewno lepszy :rap: mi wyciągał maximum polecam ale uważajcie na instalacje
bitlord o ile pamietam to bitcomet z wbudownym spywarem, kazdy szanujacy sie tracker ma zabanowny bitcomet jak i bitlord. Dlaczego?
1. Bitcomet zle uzywa DHT na prywatnych trackerach (podbono ignoruje nawet ustawienia uzytkownika).
2. Zwraca błędne dane o uploadzie i downloadzie do trackera.
3 bitcomet ma taka dziwną ceche ze daje wiekszy priorytet przy uploadowaniu do innych bitcometow.
krotko mowiąc bitcomet w defaulcie cheatuje jak cholera...
BitLord to syf strasznie dużo ma błędów. Używajcie uTorrent'a, jest dużo lepszy.
Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu
Tak jak poprzednicy najlepszy jest UTorrent ;P
jak nie wiesz co wybrać to najlepszy sposób jest taki że w byle jakim programie zobacz na zakładce peerów (lub coś takiego) jakich klientów jest najwięcej, okaże sie że utorrent, bo jest najlepszy
Najlepszy jest uTorrent, najmniej obciąża kompa i ciągniena max.
bitlord szybko sie rospędza ale nie stety pochłania dużo pamięci ja polecam utorrenta
Ja polecam bardziej bitlorda Utorrent wale mi nie idzie
Najlepszy jest uTorrent ............bitcomet .........BitSpirit..... :rap:
Bitlord szybko prędkośc rozwijał lecz jest zablokowany na większości trackerach.Oczywiście polecam utorrent a odmiana bitlorda jest bittornado(malutki program który prawie nie obciąża procesora).
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
bitlord to dobry program ale zjada dużo zasobów systemowych nadal żądzi utorrent
Zgadzam sie z tym UTorrent zadzi i nie wiem czy jakis inny program go pokona
Marti68x postawił(li) piwo za powyższy post
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks