Mam nadzieje, że problemy uda wam się rozwiązać. Ja niestety zrezygnowałem z Seedbox-a pieniążki zostały w 100 % zwrócone wiec śmiało mogę stwierdzić iż dostawca jest jak najbardziej sumienny wobec klientów...
Mam nadzieje, że problemy uda wam się rozwiązać. Ja niestety zrezygnowałem z Seedbox-a pieniążki zostały w 100 % zwrócone wiec śmiało mogę stwierdzić iż dostawca jest jak najbardziej sumienny wobec klientów...
ja rownież zrezygnowałem i dostałem zwrot kasy dlatego jak bedzie jakis nowy projekt od tego dostawcy to brać śmiało bo na pewno was nie oszuka jak coś będzie nie tak !!
100 % kontakt i 100 % Pozytyw
Ludzie 12 kont na tej maszynie zrobiliście ! ja miałem 6 i nie dała rady.Maksymalnie 4 konta żeby chodziło bez problemów. To wam działać nie będzie. Mogę się założyć że 100mb bedzie chodził lepiej niż wasze 12 kont 1gb.
Jak macie problem to z moim wspólnikiem możemy wam pomóc ustawić i doprowadzić do ładu tego dedyka. pozdrawiam
W tej chwili zauważyłem, że shell działa trochę szybciej, a na pewno dużo szybciej niż to było w ostatnim tygodniu ( nie licząc, że w sumie kilka dni był off ).
Screen aktualny:
Co nie zmienia faktu, że strach pobierać jak znowu ma być off :/
hmm okres testowania niedlugo sie konczy... jakie wrazenia? ja mam raczej srednie odczucia, nie mialem wiekszego UL niz 15 mb/s, DL tez raczej nie powalal, nie wiem czy server nadal jest konfigurowany, czy nadal są problemy z OVH... nic nie wiadomo poki co o cenie za kolejny miesiąc, jaka to bedzie kwota?
i jak tam warto brać?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks