Jest jakiś sposób na obejście tej blokady HF na IP serwerów OVH? Mam shella u mati999, ale nie mogę pobierać nic z konta premum na Hotfilu, bo wyskakuje napis 'failed'... Chyba tak jest na wszystkich shellach OVH.. jest na to jakiś sposób?
Jest jakiś sposób na obejście tej blokady HF na IP serwerów OVH? Mam shella u mati999, ale nie mogę pobierać nic z konta premum na Hotfilu, bo wyskakuje napis 'failed'... Chyba tak jest na wszystkich shellach OVH.. jest na to jakiś sposób?
Prywatne proxy albo IP fail-over powinny rozwiązać problem z pobieraniem plików.
w ovh nie pobierzesz plikow z hf(wiekszoc lub wszystkie zakresy IP z ovh zostaly zablokowane) z tego co mi wiadomo
gg: 10961240
OVH ma gdzieś Kline na irc ? co do HF no cóż bywaale jak ktoś szuka maszyny głównie pod HF to z racji lokalizacji USA jest najlepsza
Najtańsze Sewery Gigabitowe ! GG 4256013
A ja spotkałem się z działającym ściąganiem z hf na dedykach ovh. Przez rapidleecha z najnowszym pluginem, ale co chwile się coś dzieje z tym. Ciekawe czemu hf jest anty ovh
też nie mam z tym problemu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks