pawel1001 ilu leechow masz na tym torrencie?
zeby wysylac musisz byc z nimi polaczony wiec wnioskuje ze tu jest problem
pawel1001 ilu leechow masz na tym torrencie?
zeby wysylac musisz byc z nimi polaczony wiec wnioskuje ze tu jest problem
Tzn. konkretnie to był film , który ściągałem aby sprawdzić jak to działa (bitcomet) bo generalnie potrzebuję pewien program odszukać ,jesli chodzi o ten plik czyli film to ściągnął się w 100% jak pisałem obecnie jak włączam kompa to nic mi nie pokazuje przy nim czyli wszystko mam na 0 , natomiast na stronie z której go ściągałem pokazuje że seedów 790 a peerów 1700
Oj wstyd się przyznac ale chyba przypadkowo odkryłem co było nie tak przed chwila kliknałem na zielona strzałkę start i zaczął program wysyłać poprzednio otwierałem tylko program bitcomet i myślałem że już to powoduje że on pracuje.
choc nadal nie sprawdziłem ale chyba aby ściągac to nie musze wciskać "start" a i tak zasysaprzepraszam ale jak to mówia guzik chłopu nie zegarek, taka banalna sprawa a ja na forum az musiałem zasmiecac
Ostatnio edytowane przez pawel1001 ; 14-01-09 o 18:11
a masz polaczenie z trackerem?
z trzema mam połaczenie natomiast z czwartym napisane jest że próba sie nie powiodła, obecnie widac że ten plik ciągną odemnie ale na liście wśród 30 peerów nie ma żadnego seeda czy to oznacza że w tej chwili jestem jedynym który ma 100% tego pliku na komputerze??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
PolishTracker.org - Problem z uplodem
Bookmarks