Witam,
Nie rozumiem jednej kwestii w moim BitComet, otoz jak sciagam z publicznej strony torrentowej jakis plik a mam na mysli strony typu: ex-torrent.pl albo inne gdzie nie trzeba sie rejestrowac ani nie zwracac uwagi na swoje ratio to pliki ktore sciagam z tych stron (a sciagam nawet po 200 kb/s) wysyla mi tez w zasadzie dobrze, upload dochodzi nawet do 90 kb/s. No i teraz mam pytanie o takie serwisy jak filemp3.org, albo torrentgigs.org z tych stron w zasadzie tez mi sciaga nawet po 200 kb/s, ale mam starszny problem z uplodem ! Gdy sciagne plik w 100 % nie ruszam go z katalogu gdzie go sciagnelo, ale i inni uzytkownicy nic ode mnie z nich nie ciagna !Czasem ale bardzo zadko ktos jak sciaga to ta predkosc uplodu u mnie jest max 5 kb/s ! No i tego nie rozumiem ! Skoro sciagam z takiej strony jak filemp3.org i widze S+L zrodel np 5+34 to nie rozumiem czemu nic ode mnie nie ciagnie ! Caly czas 0 kb/s a jak mowie na stronach publicznych gdzie tych zrodel np jest duzo mniej zapierdziela nawet po 90 kb/s upload. Powiedzcie mi prosze od czego to zalezy ?? Nie chce byc pijawa chce sie dzielic plikami no ale nikt nic ode mnie nie sciaga ! Od czego to zalezy ?

Twitter

Czasem ale bardzo zadko ktos jak sciaga to ta predkosc uplodu u mnie jest max 5 kb/s ! No i tego nie rozumiem ! Skoro sciagam z takiej strony jak filemp3.org i widze S+L zrodel np 5+34 to nie rozumiem czemu nic ode mnie nie ciagnie ! Caly czas 0 kb/s a jak mowie na stronach publicznych gdzie tych zrodel np jest duzo mniej zapierdziela nawet po 90 kb/s upload. Powiedzcie mi prosze od czego to zalezy ?? Nie chce byc pijawa chce sie dzielic plikami no ale nikt nic ode mnie nie sciaga ! Od czego to zalezy ?

exygirl:

udency:
MASAAKRAA ;P chyba juz dziala jak ma dzialac
wiec BitComet to lipa :P Orientuje sie moze ktos jak przeniesc teraz wszytskie pliki ktorych nie dokonczylem sciagac z BitComet do uTorrent ?

Bookmarks