Witam,
Proszę o odbanowanie konta devel, ban na prima aprilis i do tej pory nie został zdjęty ;/
Witam,
Proszę o odbanowanie konta devel, ban na prima aprilis i do tej pory nie został zdjęty ;/
Nastąpił mały problem z banami na Prima Aprilis, niedługo zostanie rozwiązany. Prosimy o odrobinę cierpliwości.
Do autora temat: Dłużej Cię trzymało. Konto sprowadzone do poprzedniego stanu, możesz się zalogować. Daj znać, gdy to zrobisz mi na PM, a konto numer dwa zostanie usunięte z bazy. Sorry za utrudnienia.
Halo, no panowie od kilkudziesieciu godzin nie moge sie zalogowac. nick nightclubing (jedno B)
Ja też miałem bana, ale około godziny 20 już go nie było ;)
mój kolega też ma problem z banem aprilisowym nick DeVil
DeVil postawił(li) piwo za powyższy post
Już jest ok, dziękineaky:
@wyżej: ok.
Zaloguj się i zrób podobnie jak kolega devel.
Tak miało być. Zamiast podanego przez Ciebie użytkownika w panelu, blokada miała dotknąć nie konta, które podałeś, a Ciebie. Ty tego problemu nie miałeś co użytkownicy wyżej. Na Twoim koncie wszystko zostało tak przeprowadzone tak jak pierwotnie założyłem.
Przekaż koledze, że konto aktywne.
Nie powinno być już użytkowników z tym problemem, w każdym razie jeżeli będzie coś nie tak z kontem to piszcie tu, na PM lub komuś z załogi na kanale irc. Sorry za dłuższe bany ;-)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks