+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5
Pokaż wyniki od 61 do 72 z 72

Temat: Sens istnienia p2p i grup riperskich ?

User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Cytat Napisał GMT.org Zobacz post
    Wiesz przyznałeś że atakujecie po co ??
    Lepiej dać sobie spokój bo nic nie zyskasz na tym zapewne. Zapewniam że jestem inteligentny.

Mścicie się nawzajem na sobie po co ??
    Pomyślcie o użytkownikach i o tym jak wzbogacić swoje Trackerry. Miejmy troszkę rozsądku i chęci nauczenia się czegoś nowego i pozyskać wielu przyjaciół bo warto i to nie są puste nie sprawdzone słowa.
    Coś chyba z tą twoją inteligencją nie bardzo. Gdzie tu miejsce w tym twoim cytacie na wzajemną zemstę?
    SwiEtyCRX złamał regulamin i dostał bana - kara. Bez powodu zbanował Silvia na swojej stronie - zemsta.
    Gdzie tu wzajemność? Zwyczajne dziecinne odegranie się panie inteligentny. A teraz dalszy ciąg tej zemsty pod pretekstem dążenia do zgody - znalazł sobie przykład RST.
    Dlaczego sugerujesz mi bym sobie dał spokój. Mogę Ci napisać co zyskam i pozwolę sobie w tym celu zacytować Edmunda Burke - "Dla triumfu zła potrzeba jedynie, aby dobrzy ludzie nic nie robili"
    bo facet musi mieć wał a nie jakieś przeguby ...
    GDYBY PAN BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO BYŚMY NA RĘKACH CHODZILI

Nie odpowiadam na PM-y z błędami ortograficznymi, stylistycznymi i gramatycznymi oraz pisane niepoprawną polszczyzną (bełkot).

Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    Punkty:     1
    w mailu to pisałem po ukazaniu się tamatu (a nie ja go pisałem) - i o tym też wiesz
    sam mi "doniosłeś" o "problemie" bo nawet nie wiedziałem
    a skoro był temat to dopisałem w nim o ... ale tu już prywatne sprawy - chyba że mam wyciągnąć public całość
    Silvia

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Cytat Napisał Silvia Zobacz post
    w mailu to pisałem po ukazaniu się tamatu (a nie ja go pisałem) - i o tym też wiesz sam mi "doniosłeś" o "problemie" bo nawet nie wiedziałem a skoro był temat to dopisałem w nim o ... ale tu już prywatne sprawy - chyba że mam wyciągnąć public całość
    Właśnie najpierw strzeliłeś mnie z ucha na TM a potem napisałeś mi o tym na mailu.

4. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    ja też mam maile - nawet dziesiątki (spamów) od ciebie
    nie chce mi się sprawdząc godzin / minut - wiem jedno NIE JA ZAKŁADAŁEM TEMAT
    (o tym też wiesz)
    a screena KTO ZAŁOŻYŁ nie pokaże nawet na PW bo to sprawy TrackerStaff do którego JUŻ NIE NALEŻYSZ własnie za przewalanie na chomika
    tutaj (i nie tylko tutaj) jak widać nikt nie dawał ci szansy jaką dało RST

robisz się nudny
    Silvia

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Cytat Napisał Silvia Zobacz post
    ja też mam maile - nawet dziesiątki (spamów) od ciebie nie chce mi się sprawdząc godzin / minut - wiem jedno NIE JA ZAKŁADAŁEM TEMAT (o tym też wiesz) a screena KTO ZAŁOŻYŁ nie pokaże nawet na PW bo to sprawy TrckerStaff do którego JUŻ NIE NALEŻYSZ własnie za przewalanie na chomika tutaj (i nie tylko tutaj) jak widać nikt nie dawał ci szansy jaką dało RST
    Nie wiem o jakim mówisz temacie ? Ten temat został założony wczoraj i nie miał na myśli od banowania mnie na żadnej z wymienionych stron. Był to podany przykład. Nie dzielenia się.

A nie mów że dziesiątki e-maili bo wysłałem Ci 4 e-maile po których zawsze dawałeś odpowiedź Poza tym maila nie napisałbym do Ciebie gdyby ktoś akurat w tedy po całej sytuacji nie chciał włamać mi się na chomika. Nie udowodnię Ci że to ty bo są różne bramki proxy, shell i i inne wynalazki. Ale byłeś pierwszym podejrzanym bo nigdy od kąd mam chomika nie próbował wbić mi się na konto i akurat wtedy się to zdarzyło.

Poza tym bezczelnie kłamiesz Bo dałeś mi czas do rana. A zbanowałeś mnie jeszcze przed 24.

7. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    V.I.P Avatar TM.Shadow
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    33
    Piwo (Otrzymane)
    194
    » Reputacja
    Punkty:     23
    To nie mój dział, ale radze się uspokoić bo jak rano wpadnie moderator z tego działu to będzie źle :P

PS, Kto kogo zbanował po ilu godzinach i po ilu mailach możecie sobie wyjaśnić przez PW.

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    TM.Shadow - Fajnie że wpadłeś pisałem im kilka postów temu że temat jest do czegoś innego i by nie walili offtopów. Ale niestety skutków to nie odniosło. Zobacz w Raporty raportowałem tam jeden post jak to się zaczeło. Zakładając ten temat miałem co Innego na myśli a oni jakieś sprawy z archiwum wyciągają.

10. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    1 dałem czas do rana ... zanim zacząłes stawiać warunki - więc "na drzewo" z takim tekstem
    2 maili mam teraz 6 i kilka skasowałem bo NIC ciekawego prócz "płaczu" w nich nie było
    3 PW na RST zanim cie zbanowałem było pełno - nie liczyłem - po banie skasowane
    (policzyłem je jako maile? mój błąd a o PW tutaj nie wspominam)
    4 sam wywlekasz TERAZ "próbę włamu" o której prawie zapomniałęm ... po co wywlekasz na forum ?
    do dziś nie pokazałeś ŻADNEGO screena z IP które PODOBNO atakowało
    i puknij się w ... by oskarżać Admina o próbę włamu na czyjegoś chomika taką prymitywną metodą jak odzysk hasła na maila .... to godne pożałowania
    poza tym jak pisałem w odp. w mailu NIGDY nie robie takich żeczy (nawet dobremu koledze dla kawału)
    jestem poważnym Adminem (nie jakimś gówniarzem) a to do czegoś zobowiązuje

ps.
    jak już to raczej "wolałbym" twoje domowe IP (a masz stałe) tylko po co ? żeby pokazać kim jestem tak jak ty pokazałeś zmieniając tagi grupy RedCoders ?
    żałosne

EDIT
    oczywiście TM.Shadow masz w 100% rację
    tyle że ... na PW , mailach itp. wyjasnione to zostało dawno temu - widać nie dotarło
    poczułem sie publicznie oskarżony (ja i RST) w 1 poscie - przykład był zły / złośliwy / bezczelny

SwiEtyCRX miał jeden cel wyciągając nas "do tablicy" ciekawe jaki ?
    Silvia

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Powiem tyle bądź w swojej świadomości zapatrzony dalej. Zmyślaj sobie historie.
    Jestem ciekawy co byś zrobił z moim domowym IP. Ale nie będę ciągną tego tematu dalej.
    EDIT : Bo jeśli chciałbyś się włamać to ośmieszasz się tylko
    Głupszemu się ustępuję Pozdrawiam

PS. Odpowiadam tylko na posty związane z tematem.

13. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    Jestem ciekawy co byś zrobił z moim domowym IP
    poczytaj w googlach jak nie wiesz

EDIT
    ty sie ośmieszasz rzucając takie oskarżenia BEZ żadnego dowodu
    i jak pisałem już (w mailu też) kilka razy ... nie bawie sie w takie numery
    więc po co wogóle wywlekasz ten temat ? (zwłaszcza publicznie) właścicielu trackera ?
    żałosne po raz kolejny i ostatni
    i zarazem mój ostatni post w tym temacie
    żegnam
    E.O.T.
    Silvia

Power User Avatar gagar
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    14
    Piwo (Otrzymane)
    41
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          6
    No to może ja dorzucę swoje dwa grosze. SwiEtyCRX właśnie zostałeś Zbanowany na DT, już Ci piszę za co "za skrypt który przerzuca relki na chomika". Byłeś pod obserwacją od czasu zbanowania na RST i właśnie temu skryptowi zawdzięczasz BANA.
    I powiem Ci szczerze że sam mam konto na RST i bardzo szanuję ich pracę, dlatego nigdy do głowy mi nie przyszło żeby przewalać ich pracę. W każdym bądź razie ban na RST, DT i innych trackerach był zasadny.
    Mam nadzieję że temat zostanie przeniesiony do działu dla TrackerStaff tak żeby załoganci innych stron mieli wgląd w to co SwiEtyCRX wyprawia z ich pracą.

Dobra koniec tematu, na DT zaliczyłeś strzał w potylicę do widzenia.

gagar

V.I.P Avatar Mxyzptlk
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    29
    Piwo (Otrzymane)
    301
    » Reputacja
    Punkty:     55
    Siła:          5
    Ufff. 20 minut na przeczytanie tego całego. Masakra...

Załatwiajcie swoje sprawy przez PW. Warnów nie rozdaje, bo za dużo tego by poszło.

@SwiEtyCRX
    Piszesz, że chciałeś sobie tylko podyskutować, to po co w takim razie wywołałeś do tablicy RST? Myślałeś, że będą sobie siedzieć i patrzeć co Ty sobie tam o nich wypisujesz? No nie będą i nie mam zamiaru ich za to karać, ale za to temat zamknę, bo do niczego on nie prowadzi. Jeszcze raz proszę o załatwianie swoich spraw przez PM albo o faktyczna dyskusje bez oskarżania innych osób.

Wyprzedzając oskarżenia pod moim adresem. Mam 5 lat i egzamin z czytania ze zrozumieniem będę miał dopiero w zerówce, ale Pani w przedszkolu mówi, że dobrze sobie radze i sądzi, że zdam.

Pozdrawiam

Kliknij, a dostąpisz oświecenia.

17. Piwo Silvia, KrzyWish, dr.Solfernus postawił(li) piwo za powyższy post
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)