+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 45 z 72

Temat: Sens istnienia p2p i grup riperskich ?

User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          4
    Cytat Napisał SwiEtyCRX Zobacz post
    Od usera to każdy zaczyna nie jesteś w temacie to nie odzywaj się.

Świadomie to zmieniłem Tag Grupy po tym jak Silva mnie potraktował dał bana na tym waszym "Trackerze" i wciągną w to TM i resztę innych załóg.

I Ciebie dr.Solfernus też pouczam nie offtopuj bo temat jest o czym innym. RST podałem tu za przykład tego co opisuje w pierwszym poście.
    No przecież Ty zaczynałeś od Moderatora! Jak to nie jestem w temacie? I nie próbuj mnie pouczać bo masz za mało lat. Doskonale wiem o czym jest ten temat - o twoich wrzutkach na chomika.
    No i to świadome obrażanie całego teamu riperskiego - gratulacje!

Wynikiem czego dostałem bana na RST ale także na innych stronach które nie miały nic wspólnego, wymienię je tu bo są to strony dla mnie bez wartościowe które też zapomniały o sensie p2p. RedStarTorrent, PolishTracker, TorrentLeech, Polishbyte, ostatnio nawet na HeavenSource jeżeli jakiejś nie wymieniłem niestety w takim układzie pewnie do tej pory nie zauważyłem. Oraz mój Tracker stracił tu na TM range TrackerStaff.
    Za darmo bynajmniej bana się nie dostaje. A Ty nie tylko nasze relki na chomika wrzucałeś. I skoro tak bardzo chcesz wrócić do meritum to proszę bardzo - Jak się ma idea P2P do chomika?
    bo facet musi mieć wał a nie jakieś przeguby ...
    GDYBY PAN BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO BYŚMY NA RĘKACH CHODZILI

Nie odpowiadam na PM-y z błędami ortograficznymi, stylistycznymi i gramatycznymi oraz pisane niepoprawną polszczyzną (bełkot).

2. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    Punkty:     1
    Jak się ma idea P2P do chomika?
    tak że jak (np. dziś) założe konto na chomiku tylko po to żeby coś ściągnąć (a nie przewalać) to musze zapłacić :P za to co na np. RST mam za darmo
    Silvia

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Cytat Napisał dr.Solfernus Zobacz post
    Doskonale wiem o czym jest ten temat - o twoich wrzutkach na chomika.
    Właśnie nie wiesz : Temat jest o sensie p2p i grupach riperskich. A RST robi tu za przykład.

Cytat Napisał Silvia Zobacz post
    na np. RST mam za darmo
    No tak po co przewałki ściągać z chomika jak można z RST

5. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Właśnie nie wiesz : Temat jest o sensie p2p i grupach riperskich. A RST robi tu za przykład.
    Jak się ma sens P2P i grup riperskich do chomika? Odpowiedz krótko i na temat! I niech TeamTracker.pl posłuży tu za przykład.

Nie odpowiadam na PM-y z błędami ortograficznymi, stylistycznymi i gramatycznymi oraz pisane niepoprawną polszczyzną (bełkot).

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Jak się ma sens P2P i grup riperskich do chomika? Odpowiedz krótko i na temat!
    Ale co się czepiłeś tego chomika ja pisałem o torrentach to załoga RST zaczęła rozwlekać temat który ja uznałem za zakończony ponad miesiąc temu.

8. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Ale co się czepiłeś tego chomika ja pisałem o torrentach to załoga RST zaczęła rozwlekać temat który ja uznałem za zakończony ponad miesiąc temu.
    Ty uznałeś ten temat za zakończony miesiąc temu? To czemu wczoraj w tym temacie zacząłeś pisać o banie, którego u nas dostałeś za chomika właśnie?

User Avatar GMT.org
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    3
    Piwo (Otrzymane)
    50
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Siła:          3
    Ja określę to tak. Jeśli macie sobie coś do powiedzenia i chcecie wyjaśniać tematy nie zawarte w tym temacie to spotkajcie się na skypie czy gg a może i na ircu albo w realu. Najwyraźniej pijecie jeden do dtugiego jedna i druga strona dochodzi swoich prawd. A szczerze mówiąc to nie stawiacie się w dobrym świetle, po co atakować myślicie że przez te wypowiedzi zyskacie wielu zwolenników czy użytkowników. Żaden z was nie umie powiedzieć prostych słów "DOGADAJMY SIĘ" bo każdy z was nie grzeszy inteligencją. RST piszecie tu o przewalaniu waszych torrentów, macie prawo do tego, a czy u was nie ma żadnego przewalonego i zmienionego torrenta innego Rippera ??
    Jesteście tacy czyści ??

Żadna ze stron nie ma czystego sumienia i nie piszcie proszę że jesteście czyści ?? bo wiemy wszyscy że to bzdury. Zamiast okazać sobie szacunek to skaczecie sobie do gardeł tym bardziej przedstawiciele RST ja jako użytkownik powiem że na pewno to nie świadczy dobrze o was i nie jest to reklama dobra dla was. Dla mnie to porażka najpierw jeden prowadzi dyskusje nie daje rady czy coś i leci po wsparcie ludzie ten temat jest na inny temat a nie o problemach RST czy waszych przeżyciach czy doznaniach. Uszanujcie TM bo to nie jest pamiętnik i nie piszcie takich bzdur czy nie nabijajcie sobie postów. Atakujecie SwiEtyCRX a on najwyraźniej nie pije do was i broni się zbanowaliście go i czego oczekujecie ??
    Czytam wasze posty i śmiech mnie ogaryna to wygląda jak cyrk

11. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Ty uznałeś ten temat za zakończony miesiąc temu? To czemu wczoraj w tym temacie zacząłeś pisać o banie, którego u nas dostałeś za chomika właśnie?
    Tak temat uznałem za zamknięty chodzi o RST i tego bana na tym waszym "trackerze".
    Zapisz się z Silvą na kurs doszkalający czytania ze zrozumieniem i przeczytaj pierwszy post. Nie pije do Was za tego bana. Podałem tu przykład który bardzo pasuje do tematu który tu opisałem.

13. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    "obrażam" czy raczej pisze otwarcie bo na PW na RST i potem na (zaspamowanym przez ciebie) mailu to samo z 10x tłumaczyłem - widać nie dotarło
    może teraz dotrze

czytałem - jest tam o RST i innych trackerach, rywalizacji, szantażowaniu (w/g ciebie) także o tym żeby nie "wydawać 50zł na film" ... który leży ze zmienionym tagiem na twoim chomiku ? ...itp.
    oraz o twojej błędnej wizji idei która zakłada że przewalanie plików z prywatnych ston na public będzie tolerowane
    wystawiaj na public SWOJE ripy

ps. GMT.org wcinasz się żeby nabic posta ?

o to chodzi że wszędzie tam gdzie piszesz było gosciowi wyjaśnione / tłumaczone - nie dotarło i założył tutaj temat
    wyciągnął nas RST i mnie osobiście do tablicy nie przedstawiając jasno sytuacji
    z pierwszego jego posta NIE wynika w żaden sposób za co dostał warna czy bana
    czyli próbował oczernić stronę i załogę

ps2.
    Podałem tu przykład który bardzo pasuje do tematu który tu opisałem.
    to źle wybrałes przykład
    Silvia

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    Silvia - Przejrzyj mojego chomika dokładniej znajdziesz tam moje Ripy I temat nie był o tym by przerzucać na publiki tylko czysta wymiana między prywatnymi trackerami.

Wiem że Ciężko to Ci zrozumieć.

Bo po co mam się rozwlekać w temacie. Bo ty nie rozumiesz że nie chodzi ty tylko o waszą stronę tylko o wszystkie. Że zaczęły wprowadzać takie chore PRAWA ? Czytaj to co piszę do Ciebie, i myśl jak piszesz do mnie.

16. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar GMT.org
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    3
    Piwo (Otrzymane)
    50
    » Reputacja
    Punkty:     3
    Siła:          3
    ps. GMT.org wcinasz się żeby nabić posta ? o to chodzi że wszędzie tam gdzie piszesz było gościowi wyjaśnione / tłumaczone - nie dotarło i założył tutaj temat wyciągnął nas RST i mnie osobiście do tablicy nie przedstawiając jasno sytuacji z pierwszego jego posta NIE wynika w żaden sposób za co dostał warna czy bana czyli próbował oczernić stronę i załogę
    Najwyraźniej widzę że że teraz pijesz do mnie bez powodu.

ps. GMT.org wcinasz się żeby nabić posta ?
    Wiesz nie obrażając cię czy ty oby nie bierzesz prochów bo nie składnie piszesz i nie kontrolujesz własnego podniecenia.

Napisałem Grzecznie i wyraziłem to co myślę. Nie odpowiedziałeś nawet zapewniająco że nie ma u was przewalonych wstawek innych Riperów a zapewne macie wiec zanim zaczniesz osądzać kogoś to zrób sobie rachunek sumienia to nie boli a czasem pomaga.

Jesteś bardzo agresywnym przedstawicielem RST wszyscy jesteście tak nastawieni i reprezentujecie taką kulturę bo jeśli tak to nie dziwie się że właśnie nie możecie się dogadać tylko waszym atutem jest atak ale czego??

18. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Tak temat uznałem za zamknięty chodzi o RST i tego bana na tym waszym "trackerze".
    Zapisz się z Silvą na kurs doszkalający czytania ze zrozumieniem i przeczytaj pierwszy post. Nie pije do Was za tego bana. Podałem tu przykład który bardzo pasuje do tematu który tu opisałem.
    Czytałem pierwszy post i dobrze go zrozumiałem. Jeżeli dajesz przykład to niech będzie prawdziwy. Gdzie w nim jest informacja, że ten ban na RST to za chomika? Napisałeś co chciałeś a przyświęcał Ci jeden cel - dokopać RST!

SwiEtyCRX
    Gość Avatar SwiEtyCRX
    ( EDIT: z CHOMIKA )

Proszę bardzo dopisałem bo jednak Wam jak się czegoś nie pokaże to jak dzieci sami nie dojdą.

21. Piwo Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
    Power User Avatar Silvia
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    28
    Piwo (Otrzymane)
    42
    » Reputacja
    @GMT.org
    Nie odpowiedziałeś nawet zapewniająco że nie ma u was przewalonych wstawek innych Riperów
    jeżeli relki (innych grup) na RST są wystawione bez zgody "strony matki" lub autora albo maja zmienioną nazwę
    i taka pozycja zostanie zaraportowana - jest reakcja i najczęściej kasacja takiego relka + "rozmowa" z upkiem

i od razu wyjaśnie ... NASZA załoga nie przewala bez zgody (albo o czymś nie wiem) zwłaszcza na public
    a temat ten rozpoczęty został przez "właściciela" prywatnego trackera który ma jak widac "conieco" inne podejście do zasad niż większość prywatnych stron/trackerów

może faktycznie dość ostro piszę ale nie pozwole żeby jakiś rozżalony banem user wypisywał kłamliwe teorie jak to niesłusznie został skrzywdzony przez załoganta (mnie) na RST

EDIT
    @SwiEtyCRX
    czysta wymiana między prywatnymi trackerami.
    istnieje coś takiego - RST jest jednym z przykładów
    DAJEMY I DOSTAJEMY zgody od innych załóg na wymiane plików ich grup/ripperów
    oczywiście NIE wszystkich plików "jak leci"
    przecież wystaczy zapytać czy można czy nie
    a ty:
    raz: nie zapytałeś ...
    dwa: wsadziłeś pliki na chomika :P
    trzy: po banie zmieniłeś tagi plując w twarz grupie RedCoders ! chamstwo do kwadratu
    Ostatnio edytowane przez Silvia ; 09-03-10 o 03:55 Powód: dopisek
    Silvia

User Avatar dr.Solfernus
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    2
    Piwo (Otrzymane)
    5
    » Reputacja
    Napisał SwiEtyCRX
    ( EDIT: z CHOMIKA )
    Proszę bardzo dopisałem bo jednak Wam jak się czegoś nie pokaże to jak dzieci sami nie dojdą.
    Przecież to nie o nas chodzi tylko o tych których zainteresuje temat.
    Jak nie wysyłasz nas na kurs to robisz z nas dzieci, cały czas nas obrażasz.

Cytat Napisał GMT.org Zobacz post
    Najwyraźniej widzę że że teraz pijesz do mnie bez powodu.

Wiesz nie obrażając cię czy ty oby nie bierzesz prochów bo nie składnie piszesz i nie kontrolujesz własnego podniecenia.

Napisałem Grzecznie i wyraziłem to co myślę. Nie odpowiedziałeś nawet zapewniająco że nie ma u was przewalonych wstawek innych Riperów a zapewne macie wiec zanim zaczniesz osądzać kogoś to zrób sobie rachunek sumienia to nie boli a czasem pomaga.

Jesteś bardzo agresywnym przedstawicielem RST wszyscy jesteście tak nastawieni i reprezentujecie taką kulturę bo jeśli tak to nie dziwie się że właśnie nie możecie się dogadać tylko waszym atutem jest atak ale czego??
    Jakie grzecznie napisałeś a kto pomawiał nas o brak inteligencji a Silvia o branie prochów? Poza tym piszesz o dogadywaniu się ale przepraszam Cię z kim? Ten temat tak naprawdę został założony po to by wszyscy biednego SwiEtyCRX po główce pogłaskali, przywrócili mu konta by znowu mógł wrzucać relki na chomika. Źródełko wyschło niestety. GMT.org to Ty jesteś agresywny i masz kłopoty z czytaniem. Ja zanim zabrałem głos przeczytałem wszystkie posty a Tobie najwyraźniej zabrakło na to agresji.

24. Piwo Andreas postawił(li) piwo za powyższy post
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)