Też ja ci odpowiedziałem,co ja o tym sądzę
Starałem też nakreślić ci dlaczego popieram ograniczanie "migracji wstawek".
A problemy z jakimikolwiek sajtami/userami załatwiaj niejako u zródła.Pozdrawiam i powodzenia.
Też ja ci odpowiedziałem,co ja o tym sądzę
Starałem też nakreślić ci dlaczego popieram ograniczanie "migracji wstawek".
A problemy z jakimikolwiek sajtami/userami załatwiaj niejako u zródła.Pozdrawiam i powodzenia.
SwiEtyCRX - rozbawiłeś mnie do łez - przylazłes tutaj teraz płakać ?
to może podasz inny (lepszy) przykład ? akurat MNIE i RST do tablicy wołaszja tu tylko dałem przykład, bo akurat RST mi się nawinęło.
oskarżając o to czy tamto ? a przy okazji reklamujesz swoją stronę ?
dlaczego podajesz link do siebie a do innych stron już nie ? coś nieładnie ale ...
wiesz co to są trackery/strony lub pliki/relki prywatne ? chyba nadal nie bardzo łapiesz różnicę ...
ale zapomnaiałeś dopisac :
raz. PRYWATNY TRACKER
dwa.
"i PUBLICZNEGO chomika na którym załoga RST znalazła pliki RedCoders (kilkanascie jak nie kilkadzisiąt - swojej grupy ripperskiej ... i nie tylko swojej grupy) które mogły być wystawione TYLKO NA PRYWATNYM TRACKERZE" - złamałeś zasadę nie dawania plików na public - a skoro prowadzisz PRYWATNY tracker to znasz tą zasadę (jeśli nie znasz lub masz ją w nosie ... to ... bez komentarza)
dopisz z łaski swojej że chodzi CAŁY CZAS o chomika - czyli PUBLIC bo "trochę niejasno przedstawiłeś zaistaniałą sytuację"
ty widzisz szantaż a ja widze że dałem ci szansę na zachowanie konta na RST
(tylko dlatego ze jesteś w załodze innej PRYWATNEJ STRONY - pisałem ci w PW - zanim dostałes bana - o tym DOKŁADNIE)
odpowiedź "skasuje pliki z chomika jak zdejmiesz warana/blokadę pobierania"
HA HA HA
SSSSOOORRYYYY ale od kiedy to "Power User" stawia jakieś warunki ADMINOWI ?
(czyżby ranga którą sam sobie nadałeś na swoim trackerze trochę "zamgliła ci jasność myslenia" ?)
nie skasowałeś plików , stawiałeś jakieś warunki adminowi (na co prócz BANa liczyłeś ?)
- mało tego - pozmieniałeś na chomiku tagi naszej grupy ripperskiej ... nie ... jednak nie będe komentował
nie martw się NIKT NIGDY WIĘCEJ TAKIEJ SZANSY NIE DOSTANIE
zamknij PRYWATNY tracker , zacznij od razu wystawiać SWOJE RIPY na Warezach (rapidzie HF'ie innych PUBLICZNYCH serwerach) i publicznych trakerach
widzisz w tym coś złego ? zdrowa "rywalizacja" kto szybciej lub lepszego albo "cięższego" do zdobycia relka zrobi i wystawi - tym właśnie grupa zyskuje renomę a nie przewalankami z trackera na tracker czy public
a na koniec zapytam (choć nie spodziewam się sensownej odpowiedzi)
PO CO zakładać PRYWATNE trackery których właściciele/załoga sama wystawia pliki innych grup na public ? (zwłaszcza NIE SWOJE PLIKI)
ps.
to tak na szybko pisane ... może będzie jakaś edycja ....
cd1.
guzik prawda - nie wiesz to nie pisz bzdurRST ma większą bardziej znaną grupę riperską więc napisało posta
cd2.
czytałem dokładnie (przypomnaiałes sobie w 2 czy 3 dni ? po banie ... spamując mi maila cały czas)To że znalazły się puchatki na chomiku, ile mam tłumaczyc gdyby przeczytał to co do niego pisałem wiedziałby czemu tam się znalazły. Ale Duma mu chyba nie pozwoliła.
masz "skrypta który automatycznie przewala z chomika"(nawet mogłeś nie wiedzieć - twoje słowa)
"kochanieńki" czy to JA albo ktoś od nas ci tego skrypta pisał / włączył?
mam w nosie w jaki sposób nasze pliki sie tam znalazły
czy skrypt / sąsiad / mama / siostra / kanarek / kolega / wujek itp. je tam wysłał
było skasować , przeprosić a nie "pyskować" stawiając warunki a teraz jeszcze pisac posta jaki to biedny jesteś
i podając RST i inne strony za przykład - "nie wiem za co i jestem niewinny"
żałosne
EDIT godz 03.32
trackery (tak samo i grupy) jak pewno wiesz ... dzielą sie na publiczne i ? ... no właśnie tego chyba pojąć nie możeszZ taką samą myślą powstały Grupy riperskie które właśnie dla użytkowników robiły filmy, gry by ktoś mógł sobie ściągnąć film. Żeby komuś sprawić przyjemność i mieć satysfakcje że ktoś się z tego ucieszy i będzie riperowi wdzięczny.
Niestety grupy riperskie ( nie wszystkie ) zaczęły rywalizować między sobą i stronami.
Zaprzepaszczając to co ten system miał na myśli. Czyli wymianę plików. Teraz 80% grup riperskich mówię tu o Polsce, w swoich wstawkach i plikach NFO piszę : Zakaz wstawiania na ... lub zakaz przerzutów na inne trackery bez zgody załogi.
na prywatnych panują inne zasady niż na publicznych "śmietnikach"
a grupy które wystawiają TYLKO na PRYWATNYCH trackerach mają do tego pełne prawo
za to nikt nie ma prawa (zwłaszcza załoga innej strony ! ) bez porozumienia wystawiać tych relków public
Ostatnio edytowane przez Silvia ; 09-03-10 o 03:34 Powód: EDIT godz 03.32
Silvia
@SwiEtyCRX robisz to dla userów. I chwała Ci za to.
Teraz zobacz ile strony torrent poświęcają czasu i kasy na własne wstawki. Ktoś inny zrobi, że tak powiem "ctrl+C ctrl+V" z Twojej pracy. Przez co strona, dla której wrzucasz traci swoją jakąś tam "unikalność". Gdyby nie własne wstawki 80% stron nie miało by racji bytu.
Wydaje mi się, że sam do końca nie rozumiesz o co chodzi w "prywatnym" p2p.
EDYTA:
Po przeczytaniu postu Silvia mój teks jest chyba bardzo nie...!@SwiEtyCRX robisz to dla userów. I chwała Ci za to.
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
co do
Ripy nazywały się np. Nieustraszony.S03E22-Rycerz.w.spoczynku.TeamTrackerEnc.avi a tu co Knight.Rider.S3.E22.Lektor.avi
widać kto wystawił - ale nie widze ŻADNEGO RAPORTU na RST że relek ma zmienioną nazwę czy taga
za to widzę go na wielu serwerach - np chomiku ? - sam go tam umieściłes więc skoro jest dany public ...
a przy okazji skoro tak bardzo lubisz się dzielić to czemuż to NIGDY NIC NA RST NIE WYSTWIŁEŚ a nasze relki przewalałeś do siebie i na tracker i na chomika ?
i po co masz tam katalogi z hasłem skoro hasło jest podane "na głównej" ?
normalnie mnie rozbrajasz
jeden (pierwszy z brzegu) z przykładów nieingerowania w nazwę relka
na twoim chomiku plik
Godzilla. Ostatnia. Wojna. 2004. PL. AC3. DVDRip. XviD-RedSmroders.avi
na RST skąd go pobrałeś (ty albo kolega ze strony - nie chce mi się sprawdzać)
Godzilla.Ostatnia.Wojna.2004.PL.AC3.DVDRip.XviD-RedCoders.avi
żeby nie było że wymyślam
ewent. link http://i45.tinypic.com/epktxd.jpg
widać różnicę ? może podać więcej takich przypadków ?
Ostatnio edytowane przez Silvia ; 08-03-10 o 23:36
Silvia
chojrakk postawił(li) piwo za powyższy post
SwiEtyCRX coś nie ładnie pogrywasz. Twoje miejsce nie na prywatnych trackerach.
Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu
chojrakk postawił(li) piwo za powyższy post
Silva sam widzisz, piszesz posty na szybko i nie przemyślanie.
Nie powiedział że skrypt na pisał mi ktoś z was tylko że ten skrypt przerzuca mi wszystko z dysku prosto na chomika. Tak jak leci ale tobie chyba wyobraźnia na to nie pozwala by sobie to wyobrazić. Dlatego pisałem Ci wtedy o tym. Ale sory nie wiedziałem że mam do czynienia z małolatem który takich rzeczy nie pojmuje.
Zaszantażowałeś mnie tą kasacją, więc ja postawiłem warunek. Bo ten świat polega na tym aby się dogadać. Tak jak pisałem tobie wcześniej wystarczyło napisać że to i to jest na chomiku i proszę o kasacje nie było by wogole sprawy. Ale wolałeś mnie zaszantażować a ja za długo jestem w sieci by byle Admin do mnie tak mówił.
Tak dla twojej wiadomości ja zaczynałem jako Moderator i nie zakładałem strony której jestem teraz współwłaścicielem. Tylko doszedłem do tego swoją pracą i wiedzą. A ty tak zostaniesz na Adminie do końca z tą niewyparzoną gębą.
NapisałeśWłaśnie nie widzisz ty robisz to dla Załogi ja robię to dla użytkowników by każdy miał do tego dostęp.PO CO zakładać PRYWATNE trackery których właściciele/załoga sama wystawia pliki innych grup na public ?
A co do twojego postu :Wstawki jak były wstawione wcześniej miały oryginalną nazwę. Ale po tym jak zostałem potraktowany zostały zmienione.jeden (pierwszy z brzegu) z przykładów nieingerowania w nazwę relka
na twoim chomiku plik
Godzilla. Ostatnia. Wojna. 2004. PL. AC3. DVDRip. XviD-RedSmroders.avi
[EDIT] A godzille pobrałem z jakiegoś publika. Możesz sobie sprawdzić. Na RST nie miałem jeszcze wtedy konta. Patrz na daty
Zbysiu172 postawił(li) piwo za powyższy post
żałosny chłopczyku - od kiedy to załoga RST (czy innego PRYWATNEGO trackera) ma szukac i prosić o kasację SWOICH PLIKÓW U KOGOŚ NA CHOMIKU czy innym publicznym servie ?
kpisz sobie ?
dalej
a ja robię dla UZYTKOWNIKÓW RST a nie "chomikowców" - dotarło wreszcie ?Właśnie nie widzisz ty robisz to dla Załogi ja robię to dla użytkowników
co do zmiany taga grupy RedCoders na RedSmroders ... bez kommentarza
edit.
jak pisałem nie szantaż a szansa na zachowanie konta - a stawianie warunków - to był błądZaszantażowałeś mnie tą kasacją, więc ja postawiłem warunek. Bo ten świat polega na tym aby się dogadać. Tak jak pisałem tobie wcześniej wystarczyło napisać że to i to jest na chomiku i proszę o kasacje nie było by wogole sprawy. Ale wolałeś mnie zaszantażować a ja za długo jestem w sieci by byle Admin do mnie tak mówił.
bo stawiać warunki to możesz userom na swoim trackerze a nie tam gdzie jesteś gościem/użytkownikiem
bo stawianiem warunków to sie z NIKIM nie dogadzasz
i jak widzisz ten "byle Admin" zrobił ci niemiłą (w pełni zasłużoną) niespodziankę
Silvia
Sam napisałeś że ktoś Ci zgłosił te Ripy, ja sam nie wiedziałem ze mam to na chomiku. Skoro widziałeś o tym to wystarczyło napisać a nie odrazu warny, blokady itd...
EDIT - Poza tym nie offtopuj, bo temat jest o czymś innym
ktoś zgłosił - sprawdziłem - zgadzało się
a skoro nie wiesz co masz na swoim chomiku to ... bez kommentarza ... za to z banem
od twojego przypadku KAŻDY złapany na przewałce dostanie BANA od razu
i zero szans na tłumaczenie / szansy na zachowanie konta
E.O.T.
Silvia
Jaki szantaż, to było żądanie skasowania naszych relków z chomika a Ty gość na naszym trackerze ośmieliłeś się stawiać jakieś warunki? Czyżby kłopoty z czytaniem? Włączasz się do naszej społeczności i nawet nie przeczytałeś faq i zasad? Opisy wstawek też nie ważne?
No cóż, Silvia zaczynał od usera i dlatego nie jest "byle adminem"
Wszystko co piszesz świadczy o tym, że nie wiesz co robisz! Najlepszy dowód powyżej. Skrypt wrzuca jak leci z dysku na chomika. No zapomniałbym, że teraz gdy już wiesz to świadomie zmieniasz tagi grupy.
bo facet musi mieć wał a nie jakieś przeguby ...
GDYBY PAN BÓG PREFEROWAŁ PRZEDNI NAPĘD TO BYŚMY NA RĘKACH CHODZILI
Nie odpowiadam na PM-y z błędami ortograficznymi, stylistycznymi i gramatycznymi oraz pisane niepoprawną polszczyzną (bełkot).
a różni nas to że nie rozróżniasz ... co to private ... a co public
skrypt jest najlepszym dowodem na to że masz wszystkie zasady
(zwłaszcza o nie upublicznianiu prywatnych plików) gdzieś
Silvia
Od usera to każdy zaczyna nie jesteś w temacie to nie odzywaj się.
Świadomie to zmieniłem Tag Grupy po tym jak Silva mnie potraktował dał bana na tym waszym "Trackerze" i wciągną w to TM i resztę innych załóg.
I Ciebie dr.Solfernus też pouczam nie offtopuj bo temat jest o czym innym. RST podałem tu za przykład tego co opisuje w pierwszym poście.
po prostu SUPER WYTŁUMACZENIEŚwiadomie to zmieniłem Tag Grupy po tym (...)
nadal jesteś żałosny
edit
nie offtopuj ?
podałeś także temat : (wyciągnołes mnie "do tablicy" to odpowiadam)
za to "zapomniałes" dopisać że to za przewałkę nie na P2P a na chomikaByła sytuacja z adminem RST, który nałożył na mnie warna (...)
zostało ci wyjaśnione (i ku przestrodze innym użytkownikom) po raz kolejny za co i dlaczego
a temat P2P i zasad został ci wyjaśniony (chyba że nie dotarło)
są relki robione dla userów tylko konkretnej strony (internale) i relki publiczne
za to ty nie wiesz czym się różni P2P od chomika
proponuje sie podszkolic w np googlach (skoro tutaj za trudnym językiem napisano : )
"Technologia Peer2Peer (P2P)
W sieciach P2P, każdy komputer może jednocześnie pełnić zarówno funkcję klienta, jak i serwera. Komputer użytkownika odgrywa rolę serwera przyjmując połączenia od innych użytkowników danej sieci, jak i klienta, łącząc się i pobierając dane z innych maszyn działających w tej samej sieci. "
i dopiero zabierać nasz czas pierdołami i płaczem jaki to jesteś nieszczęśliwy bo nie wiedziałeś że skrypt sam wysyła
Ostatnio edytowane przez Silvia ; 08-03-10 o 23:59
Silvia
Silvia - widzę że dalej offtopujesz . A poza tym obrażasz mnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks