+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 16 do 18 z 18

Temat: Palarnie nawet w szpitalach

Legend User Avatar 1Gboxer
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    60
    Piwo (Otrzymane)
    173
    » Reputacja
    Punkty:     17
    Siła:          9
    "Chwalisz się jeszcze tym? Mamy Ci bić brawo za to, że nie znasz żadnych zasad i musisz sięgać do różnych źródeł aby "zabłysnąć"?"---hehe, no rozbrajajacy jestes kolego, do jakich zrodel ja niby siegam, i czym ja sie niby chwale, znowu ten sam blad, no i dzieki za wykazanie mojego popierania palacych - tu znowu szydze, zeby nie bylo, zaznaczam celowo, bo z googlowaniem szyderstwa nie wyczules, ponownie.

co do wytykania, to ja ci wytknalem niespojnosc wypowiedzi plus brak zrozumienia ironii(patrz moj 1szy post w odp. na twoj koment), a nie ortografie, tudziez interpunkcje, to juz ty zapoczatkowales, badzmy precyzyjni, bo bycie nieprecyzyjnym tez mozna uznac za prymitywizm, ktorego chyba nie lubisz
    Ostatnio edytowane przez 1Gboxer ; 09-03-10 o 15:39
    The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultraviolence

User Avatar Sajmon_xD
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          2
    Ma to swoje plusy i minusy bo w takiej palarni w szkole jak sie zejda wszyscy uczniowie palacy (pewnie wiekszosc w szkole) to sie znowu zacznie gnebienie i wyłudzanie od mlodszych a tak kazdy sobie pojdzie na pole w swoja miejscowke i niema problemow wiadomo w zimie znowu pala w łazienkach i gdzie sie tylko da dlatego mowie ze ma to swoje plusy i minusy;]

Elite User Avatar bgszef
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    55
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          6
    Cytat Napisał Sajmon_xD Zobacz post
    Ma to swoje plusy i minusy bo w takiej palarni w szkole jak sie zejda wszyscy uczniowie palacy (pewnie wiekszosc w szkole) to sie znowu zacznie gnebienie i wyłudzanie od mlodszych a tak kazdy sobie pojdzie na pole w swoja miejscowke i niema problemow wiadomo w zimie znowu pala w łazienkach i gdzie sie tylko da dlatego mowie ze ma to swoje plusy i minusy;]

Lol, mnie jakos nikt nie gnebil... A jak sa tacy co daja sie gnebic to nie papirochy tylko do nauki, sio!
    mg:

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)