Co Wasza strona ma wspólnego z MTN, oprócz tego, że po wpisaniu adresu musicthe.net zostajemy przekierowani na Nano Bits ? Wspólni twórcy ?
Co Wasza strona ma wspólnego z MTN, oprócz tego, że po wpisaniu adresu musicthe.net zostajemy przekierowani na Nano Bits ? Wspólni twórcy ?
Zapraszamy na nasz kanał IRC !
Serwer: irc.p2p-network.net
Kanał główy: #tm
port: 6667
Nie wiesz jak się do nas dostać ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Chcesz posiedzieć na IRCu, a nie chcesz instalować dodatkowego oprogramowania ?
Wejdź --> TUTAJ <--
Z pewnej strony odpowiedz na twoje pytanie ;-)Napisał zenek1
Poszukujemy ripperów (DVD,TV,internet radio stream), capperów (osób z kartami DVB) ,dostawców źródeł (SACD,CD,DVD-Audio, DVD,DVD-R5, BD, a także gier, programów, skanów,autorskich plików pdf,doc itd.), którzy mają i czas i chęci,a także zapał do rozwoju naszego trackera.Chętnych zapraszamy do wpisywania sie na forum
Nie pisz całych postów pogrubionymi literami //roberto1972
![]()
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 27-07-10 o 10:23
Objecałem, że zabacze ta stronkę i zobaczyłem. Nwet prawie co dzień tam zaglądam.
Na temat wyglądu strony sie nie wypowiadam, bo jest mi to obojętne, po oczach nie daje, wszystko czytelne - jak dal mnie może być.
Wstawki sa jakie są - poziomem nie odbiegają od innych młodych trakerów lubujących sie w dicx i mp3.
Ale jedna rzecz wyróznia stronkę - wpominali cos o DVD-Audio i mają - pare pozycji ale zawsze.
Są DRUGIM polskim trakerem na którym można coś trafić cos w tym formacie.
Gratukacje ! Jak dalej pojdziecie ta drogą to jednego stałego usera już macie.
A teraz troche in minus - troche słabe opisy wstawek DVD-Audio. Ale wole wstawkę DVD-Audio, że słabym opisem, niz nawet rewelacyjny opis i wstawkę divx czy mp3.
Pozdrawiam i zycze powodzenia.
W sumie sam wole flac - szukanie radio do samochodu trochę czasu zajęło, ale te dvd-audio co mają dają rade ;)
~ Electro forever ~
Hmmm porównywanie flac do DVD-Audio - ciekawe zestawienie.
Tego sie nawet skomentowac nie da !
Stronka Nie zachwyca ;)
Sprawa Załatwiona.
Ostatnio edytowane przez Smok ; 20-09-11 o 01:16 Powód: Sprawa wyjaśniona
Małymi krokami zbliżają się święta a my już teraz mamy dla was mały prezencik.
Wprowadziliśmy nowe zasady seedowania, dla was bardzo korzystne.
Czas na wyseedowanie pozycji 14 dni
Czas seedowania 24h i tylko 1h seedowania po pobraniu danej wstawki.
Mamy nadzieję że podobają wam się nowe zmiany które was tylko mogą zachęcić do pobierania.
Dodatkowo uruchamiamy Globalny Freeleech na okres świąteczny od 16 Grudnia do 2 Stycznia.
Przypominamy także o przestrzeganiu regulaminu i zasad wyżej opisanych, userzy łamiący nagminnie te zasady będą odpowiednio nagradzani.
Pamiętajcie robimy to z myślą o was.
Z poważaniem załoga NB
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 17-12-11 o 13:11
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks