Sytuacja opanowana, OVH lubi komplikować ale w końcu wymienili dyski. Serwery online, konta aktualne.
Mati SIO do swojego tematu ;)
Miałem shella parę miesięcy u tych panów.Wszystko wporzo miła obsługa jeśli były jakieś awarie to szybko usuwane.
Polecam
Swoja przygode zaczalem z kontem RapidLeech - wszystko smigalo bez zarzutu. Pytania i watpliwosci byly rozwiazywane "od ręki". Po miesiącu przeszedłem na pakiet Uploader Plus za 50zl - i coz moge rzec..
Gra jak ta lala. Predkosci w okolicach maksa (DL i UP) , rady i porady dotyczace VNC w pakiecieW razie sporadycznych bledow, natychmiastowa pomoc i rozwiazanie problemu. Jednym slowem - swietny produkt od swietnego sprzedawcy. Polecam kazdemu
urrender:
Korzystam z opcji "Uploader Plus" i jestem w pełni zadowolony. Zgadzam się z użytkownikiem strud3ll, wszystko na plus. Za tą cenę nie znajdziecie lepszej oferty! Polecam wszystkim![]()
Używam od wielu miesięcy i naprawde sobie chwale.
Cena super, wydajność tak samo. W razie problemów kontakt miły i szybki, a to bardzo ważne.
Tak jak już pisali inni. Za tą cene lepszej oferty nie znajdziecie także polecam.
Witam. Gorąco polecam Woox-a. Korzystam ponad rok i bez większych problemów, staty rosną a H&R nie stwierdzono. Polecam i Pozdrawiam
osobiscie korzystalem z paru shelli i bywalo roznie a tu pelen profesjonalizm ,szybka obsluga,wsparcie itp.(z takim podejsciem spotykam sie drugi raza powinno byc tak wszedzie )w tej chwili nic wielkiego mi nie trzeba wiec mam EASY SHELL (ES)
jak najbardziej polecam,tanio i bezproblemowo
Po polrocznej przygodzie z zalem sie rozstaje (sprawy rodzinne i brak czasu).
Wrazenia z korzystania: predkosci ZAWSZE bliskie maxa, kontakt via gg natychmiastowy, jesli pojawialy sie problemy czy pytania byly rozwiazywane od reki.
Goraco polecam tego dostawce - jesli znow mialbym powrocic do shella wybralbym oferte WooX-a
Ponownie zakupiłem tym razem 3 shelle i każdy działa bez problemu. Możliwość doboru indywidualnej oferty to wielki plus. Nie wiem jak u innych ale tutaj dostawca sam informuje o ewentualnej awarii i każda usterka szybko usuwana.
W sumie nie mogę napisać nic nowego ponieważ poprzednicy wyrazili już swoją opinię a moja dokładnie jest taka sama , korzystam z oferty po raz kolejny i jestem zadowolony ;)
Bardzo fachowa obsługa która cierpliwie pomagała mi rozwiązać moje problemy i uzupełniała moja niewiedze. Ogólnie polecam
Hmmm , tak się zastanawiam co można jeszcze napisać o tym dostawcy , oprócz oczywiście że :
fachowa obsługa
bardzo dobry kontakt
niezłe transfery itp.
Chyba to że tak już niezmiennie od ponad dwóch lat !!!
Jednym słowem : polecam!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks