No ciekawa propozycja chyba się skuszę skoro dobre słowa o tej ofercie przeczytałem...
No ciekawa propozycja chyba się skuszę skoro dobre słowa o tej ofercie przeczytałem...
Promocja płacąc za 2 miesiące z góry 1 proces gratis!
Na prawdę polecam wykupiłem oferte UPLOADER PLUS i transfery uploadu dochodzą do 8 mb/s. Jestem pewny jednego na pewno wykupie kolejny miesiąc.
Leci już 2gi miesiąc u tego Pana. Mam najtańszą opcję i nie narzekam. Zachęcam do przejrzenia jego oferty. ;D
Serwery są tanie ponieważ zarabiamy an nie inaczej jest hosting są serwery głosowe serwery Gier wiec jesteśmy wstanie zmniejszyć cenę konta bo inna usługa zarabia
Zapraszam jak jesteś dobry w czymś przydatnym w sieci www być może znajdziesz sobie myk na zarobienie dodatkowych pieniążków minimum wynagrodzenia to 50zl. na miesiąc nie za darmo ale się nie przepracujesz
Szukamy jak zawsze w woox.pl młodych ludzi z pomysłami .
Paru userow jest ze mną już od kilku lat i tworzymy zgrany zespół .
Wiec napisz PW do mnie jak umiesz coś ciekawego ...
Grafika Bannerki skrypty filmiki reklamowe etc. ... PW >>>> Dzieju na forum woox.pl
Tanie konta Rapidleech na nielimitowanych serwerach OVH o szczegóły pytać na gg: 882423
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 14-06-10 o 21:05
Super oferta
Gdy jest jakiś problem można go szybko zgłosić poprzez gg i zostanie on rozwiązany. Dobry kontakt z adminem. Polecam brać shelle u tego dostawcy.
Chcesz zaproszenie na SportBit.org, Sport-Scene.net pisz PW!
Polecam. Korzystam już 3 miesiąc i jestem zadowolony. Cenowo NAJLEPSZA oferta !!! Polecam osobom mniej wymagającym którzy nie są ratio onanistami. 10 procesów za 45 zł - BOMBA. UL zadowalający. Ludzie zawsze służący pomocą. Jeszcze raz polecam.
Byłem użytkownikiem WooX'a (rapidleech) przez miesiąc i z czystym sumieniem mogę polecić ich serwery shell. Bardzo elastyczna oferta, dobry kontakt z administracją, szybko rozwiązują problemy.
Swój serwer otrzymałem w ekspresowym tempie - nie zdążyłem nawet dobrze zapłacić ;D
Gdybym nie wyjeżdżał na pewno wziąłbym następny miesiąc. Szczerze polecam.
Pozdrawiam
zido11
działa Wam w tej chwili shell? wczoraj coś wywalało cały czas serwer a dzisiaj od rana już nic nie działa
korzystam z opcji za 45 zloty jeśli jest awaria zaraz się to zgłasza i wszystko naprawiają; polecam tego dostawce
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks