Do pierwszego postu dodałem dane wcześniej wspomnianego konta bankowego.
Do pierwszego postu dodałem dane wcześniej wspomnianego konta bankowego.
jeśli ojciec nie wysłał mojego PITu to chętnie się dołączę ;)
życzę szybkiego powrotu do zdrowia !
Chętnie pomogę, wiem w jakiej sytuacji znajduje sie ojciec chorego chłopca, nie bede sie rozpisywał "dlaczego". Pomoc jedynie mogę ofiarować pod postacią oddania krwi ( w przypadku bialaczki to cholernie istotne). Finansowo u mnie nie różowo, dlatego prosiłbym aby podano Adres i nazwe szpitala w którym leży Damian. To jedyna pomoc na jaką mnie teraz stac.
Pozdrawiam
Damian nie ma białaczki jak może sugerować nazwa stowarzyszenia które objeło nas patronatem (Stowarzyszenie rodziców dzieci chorych na białaczke i inne choroby nowotworowe), u Damiana wykryto kostniakomięsaka, jest to typ nowotworu złośliwego tkanki kostnej. Narazie nie potrzeba krwi dla Damiana, ale jeżeli będzie taka potrzeba to napewno zwrócę się do Was o pomoc, za dotychczasową pomoc wszystkim serdecznie dziękuje w imieniu mojego syna i moim.
No właśnie zrobiłem dwa rozliczenia i posłałem w obu pienążki na tą fundację którą podaliście.Pewnie jeszcze będe robił parę rozliczeń to postaram się przekazywać kaskę na podany adres.
Wczoraj poszedł mój PIT.
Tak czy inaczej podczas mojeo rozliczenia uwzględnie Damianka. Buziaki dla chlopca i calej rodziny :*
lastworld postawił(li) piwo za powyższy post
Ja jedyne, co mogłem zrobić, to podać dane mamie i poprosić o rozliczenie... I tak zrobiłem ;)
PS. Życzę, aby syn jak najszybciej wyzdrowiał.
Również wziołem udział w akcji
Damianowi życzę zdrowia a rodzinie wytrwałości w tych trudnych chwilach
Pozdrawiam i gorące usciski dla Damiana
Na TeamTracker.pl wisiała tak informacja dosyć długo![]()
PS. Ja przekazałem swój podatek na ten cel . Pozdro SwiEtyCRX
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks