Zamknięty Temat
Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Temat: Release TorrentMania.info - PORTAL

Administrator Avatar D3FiX
    Grupa
    Administrator
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    515
    » Reputacja
    Punkty:     13
    Siła:          10

Release TorrentMania.info - PORTAL

Dość niedawno wystartowaliśmy z nowym projektem jakim jest Release TM. W dniu dzisiejszym startuje portal, który jest jego częścią.

Od teraz nie trzeba wchodzić bezpośrednio do każdego tematu.

Portal znajduje się obecnie pod tym adresem:
    http://www.torrentmania.info/portal.php

Zapraszamy.

Elite User Avatar bgszef
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    55
    » Reputacja
    Punkty:     4
    Siła:          6
    przerost formy nad trescia

hehe nie ma to jak zdanie forumowiczow
    mg:

Administrator Avatar D3FiX
    Grupa
    Administrator
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    0
    Piwo (Otrzymane)
    515
    » Reputacja
    Punkty:     13
    Siła:          10
    Piszesz bzdurne oraz idiotyczne posty. Rozumiem negatywne opinie na temat projektu (to jest normalne), ale żeby to było w jakiejś normalnej, ludzkiej formie.

Twoje posty są poniżej jakiejkolwiek normy, podteksty co najwyżej żałosne. Jak masz zamiar się tak bawić to wynocha na onet. Myślisz, że przez zdanie dwóch-trzech userów wypieprzę cały projekt nad którym długo pracowaliśmy... jasne. Będzie istnieć nie ważne czy Ci się podoba czy też nie. Wszelkie opinie są brane pod uwagę (od teraz, za wyjątkiem Twojej). Jak Ci się coś nie podoba to nie korzystaj z tego, proste.

"... Kazdy pomysl na tym forum jest coarz bardziej poroniony... "
    Przeglądnij lepiej swoje posty.

V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Punkty:     17
    Cytat Napisał bgszef Zobacz post
    przerost formy nad trescia

hehe nie ma to jak zdanie forumowiczow
    Przerost czego. To weź poproś D3 o usuniecie konta na TM po co ci masz r24. Zero konstruktywnej krytyki.
    D3 juz to mówiłem to najlepsza rzecz jaka została wymyślona. Wreszcie powstało coś co bedzię rzetelnie informować ludzi co gdzie i przez kogo zostało wydane. Nie to co r24 które nie jest za grosz obiektywne tylko promuje tych co chce.
    Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
    oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu

User Avatar Gandalf77
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    1
    Piwo (Otrzymane)
    1
    » Reputacja
    Punkty:     0
    Siła:          3
    Według mnie portal jest jak najbardziej ok, według mnie podział na kategorie jest dobry, przy każdym filmie i serialu znajduje się potrzebne info, tak więc wydaje mi się, że inicjatywa jest bardzo dobra.

Elite User Avatar bgszef
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    55
    » Reputacja
    @dan.hunter nie wiem co to r24 to po pierwsze. A po 2 po co komus wiedziec co wyszlo skoro i tak akurat nie ma tego na trakerze ktory posiada? Jak chce sie dowiedziec co jest do sciagniecia to wchodzi na swoja stronke i ma dokladny obraz. aaa i lubie to forum wiec dlaczego mam usunac konto? Tylko dlatego, ze jako jeden z niewielu potrafie wyrazic negatywna opinie? W ktorym my wieku zyjemy? XVI?

Twoje posty są poniżej jakiejkolwiek normy, podteksty co najwyżej żałosne. Jak masz zamiar się tak bawić to wynocha na onet. Myślisz, że przez zdanie dwóch-trzech userów wypieprzę cały projekt nad którym długo pracowaliśmy... jasne. Będzie istnieć nie ważne czy Ci się podoba czy też nie. Wszelkie opinie są brane pod uwagę (od teraz, za wyjątkiem Twojej). Jak Ci się coś nie podoba to nie korzystaj z tego, proste.
    Wiesz... na tym forum udziela sie moze z 5% wszystkich zarejestrowanych uzytkownikow, a reszta to sepy na zaproszenia, wiec dlatego masz zdanie 2-3 userow. Ja akurat traktuje to forum jako FORUM DYSKUSYJNE i lubie sobie popisac. I nie pisze tego w zlosci.

ps.
    poczytaj moje posty, akurat ja znam zasady interpunkcji i ortografii wiec dziekuje za ostrzezenie za brak polskich znakow. nie pisze ich, bo tak jest szybciej, wygodniej, a i tak kazdy wie o co chodzi. pozdrawiam.
    ps2.
    a mozna to wylaczyc, zebym nie mial 8 stron w dziale nowe posty? jesli da rade to by bylo elegacko, wilk syty i owca cala. wystarczy tylko chciec i sie tak nie oburzac. nie mam juz 13 lat, zeby sie wdawac w klotnie na forum. dialog, nie wojna, pamietaj.
    mg:

V.I.P Avatar dan.hunter
    Grupa
    V.I.P
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    40
    Piwo (Otrzymane)
    171
    » Reputacja
    Punkty:     17
    Cytat Napisał bgszef Zobacz post
    @dan.hunter nie wiem co to r24 to po pierwsze. A po 2 po co komus wiedziec co wyszlo skoro i tak akurat nie ma tego na trakerze ktory posiada?
    r24 to release24 to po pierwsze. Po drugie. Projekt na TM powstał po to by potencjalny uzytkownik mógł się nieco więcej dowiedzieć o wstawkach które obecnie się pojawiają. Obejrzeć zapowiedź, zobaczyć obsadę, ogólnie zaznajomić się z tytułem. Jeżeli danemu użytkownikowi będzie zależeć by na przykład ściągać rele dedykowane tylko jednemu trackerowi poszuka, popyta i znajdzie miejsce gdzie dana grupa wydaje rele.

Bgszef nie pisz że ten pomysł to przerost formy nad treściom tylko wytłumacz co ci się w nim nie podoba. Co może można poprawić.
    Pozdro dla Esa1 floresa and Mik-a Weronika
    oraz super uberlit trackera Moje Siano aka Miendole siusiorem aka Mój sierściuchu

Elite User Avatar bgszef
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    55
    » Reputacja
    @dan.hunter to dalej juz nie bylo do Ciebie. Cytowalem slowa @D3FiX i sie do nich odnioslem. To co mi sie nie podoba juz pisalem i nie bede jeszcze raz tego pisal, bo po co zasmiecac.
    No zobaczymy jak to sie przyjmie chocby po ilosci odwiedzin tematow z tego dzialu. Moze sie mylilem, dajmy troche czasu. Pozyjemy zobaczymy. Pzdr
    mg:

Ultra User Avatar h3t4
    Grupa
    TM Release Group
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    42
    Piwo (Otrzymane)
    100
    » Reputacja
    Punkty:     29
    Siła:          4
    Przecież juz widać że pomysł sie udał, już jest w jednym dziale ponad 2,5k odwiedzin. Można wywnioskować po tym że jakoś innym pasuje.

Elite User Avatar bgszef
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    59
    Piwo (Otrzymane)
    55
    » Reputacja
    Praktycznie powielenie Gry, Muzyka, Filmy i konsole. Teraz beda spamowac tu i tam.
    mg:

User Avatar maker3
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    10
    Piwo (Otrzymane)
    0
    » Reputacja
    Siła:          2
    Cytat Napisał dan.hunter Zobacz post
    Nie to co r24 które nie jest za grosz obiektywne tylko promuje tych co chce.
    R24 promuje przede wszystkim wydania scenowe.

Ultra User Avatar h3t4
    Grupa
    TM Release Group
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    42
    Piwo (Otrzymane)
    100
    » Reputacja
    Punkty:     29
    Promuje to co chce. ;]

Elite User Avatar Razorback2
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    13
    Piwo (Otrzymane)
    346
    » Reputacja
    Punkty:     8
    Siła:          5
    Cytat Napisał maker3 Zobacz post
    R24 promuje przede wszystkim wydania scenowe.
    R24 promuje tylko i wyłącznie filmy, gry na PC i XboXa są zsuwane u nich na dalszy plan. - taką odpowiedź otrzymałem, gdy któryś raz z kolei nie pojawił się na stronie relek PROPHET'a.

Master User Avatar @Feniks
    Grupa
    Użytkownik
    » Panel Piwny
    Piwo (Postawione)
    49
    Piwo (Otrzymane)
    41
    » Reputacja
    Cytat Napisał Razorback2 Zobacz post
    R24 promuje tylko i wyłącznie filmy, gry na PC i XboXa są zsuwane u nich na dalszy plan. - taką odpowiedź otrzymałem, gdy któryś raz z kolei nie pojawił się na stronie relek PROPHET'a.
    nie sposób zawrzeć wszystko i każdej grupy - odnośnie r24. A portal dobrze się teraz prezentuje. Nie trzeba klikać w każdy temat na forum, żeby o czymkolwiek poczytać. Po tytule nie raz nie skojarzy się filmu. Po okładce, wspomnieniu o nagrodach, występujących aktorach można lepiej ocenić, czy się warto zabierać za pozycję, czy to kolejna szmira. Także pomysł jest ok, sam korzystam jak i z r24, żeby zobaczyć szybko co nowego wyszło, a nie klikać milion razy po pozycjach na trackerach

;|

Zamknięty Temat

Informacje o Temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)