Na ktorym trackerze moze byc ten serial (3 sezony, tej grupy)? dotychczas byl na TG i udalo mi sie 50% sciagnac po czym zniknal z trackera...
Na ktorym trackerze moze byc ten serial (3 sezony, tej grupy)? dotychczas byl na TG i udalo mi sie 50% sciagnac po czym zniknal z trackera...
http://teamtracker.pl/
Jak sama nazwa grupy wskazuje ;)
EDIT: Niestety widoczny jest tylko 3 sezon i teżnie ma żadnych seedów ale może ktoś to stamtąd reupnie, a jak nie to torrenty.org lub bitnova ;|
na teamtracker od wczoraj jest juz req a na torrenty.org i bitnova nie ma :P jeszcze jakies pomysly? moze ktos ma na dysku i chcialby gdzies wstawic?![]()
mozesz sprobowac napisac REQ lub prosbe o RESEED na TG...
O ile dobrze pamiętam to na HT były 3 sezony Magnum grupy sy5ka.Możesz napisać prośbę na HS bo widziałem że sy%ka tam wstawia swoje relki.
Tak ta wstawka która była na TG była od nas TeamTrackerEnc. Seedowalem ja do końca stycznia. Na TeamTracker.pl była ponad pól roku seedowana ale 1 lutego wywalilem to z kompa bo Ci co już chcieli to posciagali i była nieaktywna dłuzszy czas.
Może jeszcze kiedyś to wrzucę (oczywiście na TeamTracker.pl) jak znajdę sponsora na dysk ( hehe) bo mi szkoda pieniędzy na dyski wydawać. A ludzie ściągają trzymają minimalne 48h i koniec.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks