spróbujcie użyć Opery z włączonym Turbo...o dziwo działa w przeciwieństwie do FF.Dziwne;)
spróbujcie użyć Opery z włączonym Turbo...o dziwo działa w przeciwieństwie do FF.Dziwne;)
Dzięki za info - ale nie spodziewam się, żeby funkcjonalność była limitowana tylko do OT (nawiasem mówiąc pewnie działa bo OT korzysta w dużej mierze z pamięci którą trzyma offline zamiast dopytywać serwer o świeże pliki). Staff DS nie limitowałby dostępności do sajtu tylko do jednej przeglądarki i to do tego z włączoną opcją specyficzną dla tej przeglądarki.
Poczekam (i chyba nie tylko ja) na hasło od Mik'a lub Gogetty, że jest OK.
Coś widziałem wspomnianego o flood'ach, więc może dostępność lub brak dostępności do strony nie jest jakimś wielkim w zasięgu banem na IP range tylko włączeniem geolocation.
Tak czy owak - chyba pozostaje czekać ;-)
Mik lub Gogetta - dajcie jakiś update.
U mnie działa.
No jak u Ciebie działa, to możesz na shoutboxie lub przez PM poprosić kogoś z załogi, żeby zaadresował powyższe?
Ewentualnie wyczyść cały cache i spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio edytowane przez aturek ; 05-03-10 o 20:18
aturek. Miałem taki sam problem jak i Ty. Tak miałem. Już u mnie jest ok.
tez miałem ten sam problem ale od 5min.jest już ok.niewiem czy u was jest juz dobrze ale ja pisalem do gogety i podejrzewam ze dostalem bana na serwerze
No i działa ;-)
Od dłuższego czasu nie mogę się zalogować na dvdseed.
Podaje, że użytkownik lub hasło są niepoprawne.
Jak klikam w "przypomnij hasło", to podaje że mojego adresu nie ma w bazie...
Co mogę zrobić?
Po pierwsze kiedy ostatnio logowałeś się na stronę, bo jeżeli minęło sporo czasu to konto zostało usunięte.Napisał maar90t
Po drugie jeżeli niedawno logowałeś się to musisz udać się na kanał i sam wyjaśnić sytuację ze staffem:
Server: irc.p2p-network.net Channel: #ds.
u mnie wyskakuje takie coś:
"403 Zabronione
Brak autoryzacji dla takiego adresu IP."
W ogóle z tą stroną mam same przygody.
Zarejestrowałem się jakiś czas temu. Następnie zaparkowałem konto. Ostatnio próbowałem
się zalogować to wyskoczył mi komunikat "absurdalne parkowanie" czy coś w tym stylu.
A teraz ban na IP.
O co chodzi?
ja niestety mam to samo. Miałem konto już chyba od kilku lat. Teraz po ostatnich problemach myslałem że nadal są kłopoty z serwerem i czekałem na powrót strony do działania a tu sie okazuje że to nie problem ze stroną tylko ja dostałem ban na IP - za co ?
A już wiem.. zobaczyłem napis po wejsciu z inego IP że pijawek nie tolerujemy.. No cóż miałem ratio wprawdzie poniżej 1.0 ale dużo powyżej 0.5 i zawsze starałem się seedować ale mam niestety nie za duży upload a po ostatnich awariach na dvdseed nie miałem nawet szans doseedować pobranych pozycji. Ale tym banem na IP dużo krzywdy mi nie zrobili bo i tak są na to sposoby...
po pierwsze istnieje coś takiego jak IRC , który znajduje się na serwerze irc.p2p-network.net Port: 6667 , kanał supportu ( #dvdseed-support ) , tam zawsze można wyjaśnić problem z nieaktywnym kontem.ja niestety mam to samo. Miałem konto już chyba od kilku lat. Teraz po ostatnich problemach myslałem że nadal są kłopoty z serwerem i czekałem na powrót strony do działania a tu sie okazuje że to nie problem ze stroną tylko ja dostałem ban na IP - za co ?
A już wiem.. zobaczyłem napis po wejsciu z inego IP że pijawek nie tolerujemy.. No cóż miałem ratio wprawdzie poniżej 1.0 ale dużo powyżej 0.5 i zawsze starałem się seedować ale mam niestety nie za duży upload a po ostatnich awariach na dvdseed nie miałem nawet szans doseedować pobranych pozycji. Ale tym banem na IP dużo krzywdy mi nie zrobili bo i tak są na to sposoby...
po drugie @Yamashi Ciebie też bym tam zaprosił żeby Ci pokazać że jesteś pijawa... :P
apropos Ip , nadal jedziesz na starym , spryciarzu :wink:
Coś nie abla ta stronka chyba , czy tylko mi ?![]()
U mnie i paru znajomych tez nie chodzi i raczej nie byli pijawkami![]()
\"Los można zmienić. Zdarza się że czas płynie wstecz, wiosną pada śnieg, życie się odnawia. Los leży w naszych rękach. Zdecyduj jeszcze raz, zdecyduj właściwie.\" / Wu Ji
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Dvdseed.org - Problem z wejściem na stronę
TorrentLeech.pl - Problem z wejściem na stronę
Bookmarks