Dziwisz się Shi?
Masa ludzi nie daje sobie rady z utrzymaniem na BM*V na normalnych łączach,a tu...masa seriali,świetne "pre" ,brak rarów i jeszcze bez wymagań ratio?Raj,qrde raj...
Dziwisz się Shi?
Masa ludzi nie daje sobie rady z utrzymaniem na BM*V na normalnych łączach,a tu...masa seriali,świetne "pre" ,brak rarów i jeszcze bez wymagań ratio?Raj,qrde raj...
No ja wie bo mie tez kreci]:-> ale na telewizorni raz ssałem sezon takiego serialu z 2006 i szedł u mnie na max (mam 4 mb). Pomysł świetny ale czas zweryfikuje.
Baaaaaaardzo mały ruch,w większości shele,nabicie ratio porównując do bitmetv,to tragedia.
To dopiero początek,także czas pokaże,czy cos z tej strony będzie.
Tak z ciekawość wypełniłem formularz który podał kolega Santos i zaproszenie dostałem po pół godzinie. Zaraz po rejestracji mój profil został zasypany mnóstwem powitani
standard;) Taki zwyczaj tam jest...a i staty "witaczy" w profilu rosną:P
A co do ratio poruszonego przez @F22X...jakie,qrde ratio?
I co ci shelle przeszkadzają?Chyba dobrze,że packi nie są seedowane z neo?
Jak dla mnie stonka swietna pre bardzo dobre layaut niezly , mysle ze ma predyspozycje na naprawde dobra stronke z serialami no i non ratio BTN<3
No tak,mój błąd,tylko UL.W profilu widać też DL:P
Zastanawiam sie w takim razie po co seedujecie te paki do granic mozliwości,wy ratioonaniści![]()
żeby inni mogli pobrać...no,coś w tym stylu:P
Zresztą Top10 bez biało-czerwonej flagi jakoś głupio wygląda;)
Sporo zapek jest w obiegu, ale strona chce pozostać 1337, więc lepiej się zgłaszać, póki można.
Teraz jak rozdali zapki to jest ich trochę ale myślę, że u wielu osób zapki bedą leżeć bo nie ma co byle kogo zapraszać.
"Work in progress, please come back later". Mam rozumieć, że formularz został wysłany czy nie przyjmują zgłoszeń?
Tzn ze cos robia i wpadnij pozniej ;]
Ok, dzięki, brzmiało to dla mnie dwuznacznie ;)
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (1 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks