Wczoraj przesiadłem się na Peerblocka - Protowall zaczynał krzaczyć, póki co zero zamuły, wszystko śmiga jak powinno. Jeśli opcja z automatycznym updatem blocklisty funkcjonuje realnie, ... no to panie panowie gloria ;]
tak z PeerGuardian
tak z Protowall
z obu korzystam
z żadnego nie korzystam
Wczoraj przesiadłem się na Peerblocka - Protowall zaczynał krzaczyć, póki co zero zamuły, wszystko śmiga jak powinno. Jeśli opcja z automatycznym updatem blocklisty funkcjonuje realnie, ... no to panie panowie gloria ;]
Ja używam PeerBlocka, w sumie sam nie wiem dlaczego, bo jakoś zbytnio nie boję się wszystkich anty-p2p organizacji (może dlatego, że to jeszcze mnie nie dosięgnęło).
ja nie uzywam zadnego. Sciagam tylko z prywatnych trackerow i darze je zaufaniem. Mam nadzieje ze sie nie przejade hehe
kiedyś peerguardian, później 2 edycja, obecnie peerblock
;|
Nie używam wymienionych programów, bazuję na filtrze IP uTorrenta. Mam nadzieję, że takowy, regularnie aktualizowany zapewnia ochronę na podobnym poziomie.
Polecam peerblock jest swietny, darmowy i faktycznie ochrania przed podsluchem a chyba nikt z nas nie chce byc szpiegowany w necie.
Znalazlem instrukcje konfiguracji http://forum.hotfix.pl/poradniki/pob...sie-t7489.html
moze sie komus przyda
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks