nieaktualne
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez wierzba_14 ; 05-02-10 o 13:43
Q-1T 3osobowy 100mbit
Cena: 60zł + aktywacja 0zł.
Czyli:
Pierwsza wpłata: 60zł
Przedłużenie: 60zł
Sprzedane!
Ostatnio edytowane przez KliczeK ; 18-02-10 o 13:30
"Tylko dwie rzeczy na świecie są nieskończone, wszechświat oraz ludzka głupota. Co do tego pierwszego to nie jestem jednak pewnien." - Albert Einstein
hotSeed powoli wraca. Zwroty powoli spłacane.
http://i49.tinypic.com/14cvafm.png
Gorąco polecam. Jeszcze takiego shella nie mieliśmy. Na screenie najlepiej widać![]()
KliczeK postawił(li) piwo za powyższy post
plusy:
- za 60 zł 3osobowego shella chyba się nie znajdzie,
- bezawaryjne działanie,
- uczciwość,
- zaufanie do klienta,
- szybkość reakcji na zgłoszenie o awarii,
- wysłuchanie jak klient marudzi, co za tym idzie zaproponowanie rozwiązania, które pasuje obu stronom.
minusy:
- 3TB transferu, shell seeduje jak szlony a transfer się kończy.
PT.org: Extreme User
TG.info: TG Maniak
HS.org: Power User
ST.net: ST Maniak
TL.pl: TL Maniak
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez xmaverickx ; 26-02-10 o 02:35
Polecam serwer EG best OF
Informacja dla tych, co chcą/chcieli kupować serwery na dłuższy okres:
C-05G 100mbit = 1000zł / rok (Sprzedana jedna sztuka)
Q-1T 100mbit = 1650zł / rok (Sprzedane dwie sztuki)
EG-09 BestOf 1Gbps = 3150zł / rok (Sprzedana jedna sztuka)
Jeżeli ktoś by chciał kupić jakikolwiek serwer na rok, proszę pisać... na każdym serwerze są zniżki.
Aktualnie wolne konta:
i7-2T 1osobowy 1Gbps
Cena: 260zł + aktywacja 195zł
Czyli:
Pierwsza wpłata: 455zł
Przedłużenie: 260zł
Sprzedane!
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez KliczeK ; 28-02-10 o 22:14
"Tylko dwie rzeczy na świecie są nieskończone, wszechświat oraz ludzka głupota. Co do tego pierwszego to nie jestem jednak pewnien." - Albert Einstein
Usterka hardware. ( http://i50.tinypic.com/35n22k2.png ) Po 9 dniach dopiero otrzymałem odpowiedź od ovh, gdybym nie zadzwonił to bym pewnie do dzisiaj nie otrzymał odpowiedzi... a co do konfiguracji to maverick napisał mi że szym-pol mu postawi ten serwer, a po postawieniu napisał że działa tak samo... a dzisiaj mi napisał że brakuje mu serwera.![]()
Edycja. Daruj sobie prywatne wklejanie rozmów//Mxy
Wybacz, ale jeżeli ktoś bierze serwer, prosi o załatwianie zaproszeń , następnie poleca moje usługi a gdy mówię mu że go wyrzucam i zwracam pieniądze bo przesadza z wyzwiskami w moją stronę bezpodstawnie (usterka hardware to nie moja robota?) i teraz mnie oczernia? Grozi przez telefon? To może ja zacznę do klientów mówić ''jak to pedale, nie umiesz włączyć utorrenta?'' będzie to normalne? // Kliczek
Ostatnio edytowane przez KliczeK ; 28-02-10 o 00:56
enriko postawił(li) piwo za powyższy post
Aktualnie na stanie:
i7-2T 1osobowy 1Gbps
Cena: 260zł + aktywacja 0zł
Czyli:
Pierwsza wpłata: 260zł
Przedłużenie: 260zł
Sprzedany!
BRAK OPŁAT INSTALACYJNYCH NA TYM SERWERZE! ;D
!! PROMOCJA !!
Kupując każdy nowy jednoosobowy serwer z ovh lub kimsufi, za następny miesiąc zapłacisz połowę! Podam przykład na serwerze i7-2T Kimsufi jak to wygląda:
i7-2T
Serwer: 256,19
Instalacja: 243,99
Switch Port: 71,98 + 48,8
Robocizna: 25
Łącznie: 645,96
Natychmiastowe przedłużenie o następny miesiąc: 128zł (Czyli połowa normalnego przedłużenia)
Pierwsza wpłata: 774zł (Czyli masz serwer na 2 miesiące)
Przedłużenie w kolejnych miesiącach: 256,19
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez KliczeK ; 04-03-10 o 03:20
zdecydowanie nie polecam po mc. uzytkowania jestem rozczarowany,17 dni działał gorzej jak 100/100mb/s z katem na 5 osob pobor max 10 mb/s wysył do 4 mb/s ujmujac w skr, wiecej pobierał jak wysyłał,, potem było oki to fakt , choc nie zawsze , zapłacilem 325 zt , pieniadze w błoto wyrzuciłem ,,,,
Absolutnie się zgadzam z tym panem. Podaje screen z IP który wykonałem minutę temu osoby która weszła na serwer zamiast enriko... a screen z IP aby enriko widział że to jego serwer. ;D Wystarczy spojrzeć na ratio że serwer jest felerny. Kto potrafi korzystać z shella, to wystawia dobre opinie, a kto nie... słabe. Ciekawe...
http://i46.tinypic.com/34e9snc.png
,,,, dziwi. mnie fakt, ze ktos pisze, ze nie umniem obsługiwac shella,to juz chyba jasno wskazuje ,, ze to nie chodzi,, jak powinno ,z innymi shelli nie ma tego typu problemu, co z tymi ,, pseudo shellami ,kupcie, a przekonacie sie sami,,,
wydaje mi sie ze wyjasniłem to sobie z p Kliczek na gy gy,, płace ,,wiec wymagam ,a tu , no coz,jezeli 17 dni chodzi gorzej jak 100/100 z kątem ,na 5 osob,,a płace jak za gbit ,to czemu sie dziwi ,,duzo ludzi bierze tak jak ja płaci 325 zt to duzo , z mysla ze potem bedzie taniej , po mc, uzytkowania mam dosc,,, jak przedłuzycie te niby shelle ,, ja napewno nie wystarczy ze raz sie dałem naciagnac na 325 zt , i wyleczony , chce dalej p, KLICZEK CIAGNAC TEMAT NIE MA PROBLEMU,,,,ja sie wylczyłem,,,i nie tylko ja ,,dalsza polemnika wydaje sie nie miec sensu , przekonacie sie sami,,,
Posty scaliłem//Mxy
Ostatnio edytowane przez Mxyzptlk ; 01-03-10 o 11:32
Oferta okazyjna, nad postem enriko jest normalna. Czy jest ktoś zainteresowany serwerem bez limitów HG09 Best Of 200mbps (8x 2.33+, 16 Go DDR2, 2x 1000 Go SAS)? Stara oferta, normalny koszt to 1450zł brutto jeżeli ktoś by brał samemu. Mogę go sprzedawać za 1000zł miesięcznie, serwer może być pusty, lub seedbox, obojętnie. root oczywiście, pełen dostęp dla Ciebie oprócz panelu ovh.
Jeżeli ktoś jest chętny proszę o pilny kontakt.
Ostatnio edytowane przez KliczeK ; 01-03-10 o 16:35
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks