Witam,
W naszej ofercie możecie znaleźć przede wszystkim to czego każdy szuka, czyli dobry serwer za małe pieniądze. Aktualnie nasz zasięg serwerów to ovh.pl oraz kimsufi.pl. Jedyną rzeczą która różni nas od innych sprzedawców to, to że posiadamy serwery taniej niż serwerownia, czyli ovh czy kimsufi.
Zasada jest prosta, jeżeli chcesz zakupić jakikolwiek serwer lub seedboxa (shell'a), piszesz do mnie na GG z zapytaniem ile serwer kosztuje. Jeżeli chcesz dwuosobowy (lub więcej), piszemy posta na TM i szukamy następne osoby na serwer.
Największy minus naszej oferty to ten, że przy zamawianiu całkiem nowych serwerów - jest naniesiona opłata instalacyjna od OVH, czyli 250zł. Wygląda to mniej więcej tak:
Q-1T z kimsufi.
Serwer: 208zł
Opłata instalacyjna: 250zł
(Promocja *: * : Instalacja serwera jest darmowa w przypadku płatności za rok z góry. W innym wypadku koszt to : 199 PLN netto (243.99PLN brutto).)
Switch Port 1Gbit: 72zł + 50zł.
Robocizna: 25zł
Suma: 605zł.
Wpłacasz mi 605zł, a za przedłużenie już tylko 208zł za, czyli w gruncie rzeczy wychodzi taniej niż w serwerowni, bo tam byś zapłacił dodatkowo co miesiąc za SwitchPort 122zł.
Wniosek? Kupujesz 1Gbit nie dość że w cenie 100mbit (kupując samemu) + nie płacisz później mi za support a go masz.
Jeżeli jednak posiadam już dany serwer, nie musisz płacić opłaty instalacyjnej. Podany przykład wyżej, to serwer jednoosobowy. W nowych postach w tym temacie, znajdziesz aktualne wolne serwery które są już zakupione.
Na seedboxie instalujemy poniższe programy:
Oczywiście pewne programy zależą od ilości osób na danym serwerze.- Virtual Network Computing [VNC] (Zdalny pulpit)
- uTorrent
- WinRar
- RapidUploader
- Przeglądarka Internetowa
- Thunar
- FileZilla
- Java
- Flash
- jDownloader
- mIRC
UWAGA:
a) Zamawiam serwery które chcecie, więc nie zwracam pieniędzy - tak jak mi serwerownia nie zwraca pieniędzy. Te same zasady co w serwerowni - tylko taniej i ja się opiekuję serwerem!
b) Nie sprzedaje serwerów na raty, za dużo cwaniaczków się znalazło!
c) Zezwalam na autorskie zmiany ustawień utorrent, oprócz procesów.
GG: 291991.
Płatność: 8 banków, Karta kredytowa, VISA, PayPal. Nie wystawiam faktury.
Pozdrawiam.

Twitter

W razie problemów support non stop co bardzo sobie cenię. Jednym słowem POLECAM tego Pana każdemu ;) Człowiek bezkonfliktowy i uprzejmy 

Bookmarks