Jestem zainteresowany shellem za 35 zł.
Jestem zainteresowany shellem za 35 zł.
Witam!
2 konta Opcja 1 (za 35zł) dostępne od ręki.
Pozdrawiam serdecznie
W chwili obecnej brak wolnych kont.
Będziecie na bieżąco informowani o pojawieniu się wolnego miejsca![]()
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 24-03-10 o 20:34
GG - 7550567
1 konto Opcja 1 (za 35zł) dostępne od ręki.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Bossy20 ; 16-01-10 o 22:09
Jestem zainteresowany shellem 35zl.
Edit: Przepraszam za niedopatrzenie, juz nie bede glupich pytan zadawac.
Ostatnio edytowane przez Marchu ; 16-01-10 o 13:10
Witam,
4 konta OPCJA 1 za 35 zł dostępne od ręki.
Pozdrawiam
Witam,
posiadamy wolne konta we wszystkich opcjach.
Zapraszam serdecznie![]()
Ostatnio edytowane przez roberto1972 ; 24-03-10 o 20:34
GG - 7550567
WIOSENNA PROMOCJA SHELL4YOU.INFO
Robi się ciepło, coraz więcej z Was przebywa większość czasu poza domem, więc mamy dla Was wiosenną promocję kont shell trwającą od 25-03-2010r. do 31-05-2010r.
Oferty promocji:
Promocja 1
Przy zakupie konta shell na dwa miesiące z góry, pierwszy miesiąc za pół ceny.
Promocja 2
Przy zakupie konta shell na trzy miesiące z góry, czwarty miesiąc gratis.
Promocja 3
Przy zakupie konta shell na cztery miesiące z góry dostaniesz cztery dodatkowe procesy na zawsze.
Promocja 4
Za jedyne 130zł otrzymasz konto shell 1 osobowe (dostęp do pulpitu zdalnego, utorrent, FTP)
szczegóły w poście 33
Pozdrawiamy Yahoo & Bossy
Promocja NIEAKTUALNA!
Ostatnio edytowane przez Bossy20 ; 04-06-10 o 10:53
czy oferujecie mozliwosc szyfrowania protokolu FTP (SSL/TLS)?
witam
niestety nie
GG - 7550567
ale czy az tak wolniejsze dla domowego lacza ;>Czym są połączenia szyfrowane FTP.
Połączenia szyfrowane umożliwiają bezpieczne przesyłanie i pobieranie plików z/do serwera FTP z gwarancją iż dane, nie dostaną się w niepowołane ręce.Ze względu na kodowanie danych, połączenia szyfrowane (FTPS, FTP SSL czy FTP TLS), mogą charakteryzować się nieco wolniejszym przesyłem danych, większym wykorzystaniem CPU i zwiększonym wykorzystaniem transferu niż ma to miejsce w przypadku zwykłych, niekodowanych połączeń ftp
pozostaje jeszcze kwestia pozyskania certyfikatu dla serwera![]()
.
.
.
.
.
.
FTPS/FTPES są dość uciążliwe w konfiguracji i obsłudze. Jeśli masz dostęp do shella przez ssh (raczej powinieneś mieć) spróbuj używać SFTP. Jest bardziej stabilne, używasz tych samych kluczy oraz haseł co do uwierzytelniania sesji ssh, cała transmisja jest szyfrowana i, zakładając, że admin oprze się o popularny pakiet openssh, korzystasz ze sprawdzonego w bojach oprogramowania.
90% ofert tutaj to nie shelle z dostepem ssh tylko seedboxy z www i ftp
.
.
.
.
.
.
@up dokładnie
a co do ssl itp. itd. większego problemu nie ma... chodzi głownie o certyfikatA wg mnie gra niewarta świeczki.
GG - 7550567
Chciałem podzielić się swoimi doświadczeniami odnośnie tej oferty.
Korzystałem z opcji 1 (55 zł, 7 procesów, 6 użytkowników).
Generalnie byłem zadowolony. Support bez zarzutu, konto chodziło dobrze, nie było problemu z torrentami.
Problem wystąpił ... zupełnie innej natury.
Mam m.in. konto na PT i mi je przyblokowali - powód? Bo korzystam z shella w jakiś tam sposób związanego z TL.pl.
Konto mi odblokowano pod warunkiem że ściągając z PT nie będę korzystał z tego shella (IP).
Przypuszczam, że to reperkusje jakiś wewnątrznych tarć między adminami PT i TL - szkoda tylko,że odbija się to na osobach postronnych.
Pisze o tym, by przyszli ew. klienci nie byli zaskoczeni.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks