siemka jak wyłączyć potwierdzenie emilem :P bo jakos nikomu sie nie udaje zarejestrowac bo nie dochodzi emeil potwierdziajacy
siemka jak wyłączyć potwierdzenie emilem :P bo jakos nikomu sie nie udaje zarejestrowac bo nie dochodzi emeil potwierdziajacy
witam mam jeden problem niemoge znaleźć folderu w którym zapisują sie hasła userów itp proszę o pomoc
Jezusiu co ty gadasz :P
Mozna odczytaj hasla jaki ma uzytkownik wystarczy wejsc do bazy danych MSQL i masz
wiem ze mozna ale przeciez pisze ze sa zakodowane.
md5 cos ci to mowi?
Raz. MD5 to nie kodowanie.
Dwa. Chyba MySQL - jak już ;]
Trzy. Jestem ciekaw czy jak sobie trzepne 25 znakowe hasło to mi je odczytasz z hashu MD5 (czymkolwiek - słownikowo, tęczowymi tablicami, bruteforce-m, whatever...) ;] Edit: muszę to dodać. Przeróbka tego skryptu jest tak żałosna, że radzę najpierw autorowi pouczyć się php, a później bawić się w tworzenie/przerabianie czegokolwiek. Po kilkanaście błędów w każdym pliku. Przekierowania na pliki które nie istnieją. Dostęp do panelu bez zezwolenia, bla bla bla... strach się bać :/
Hehe ale mowimy caly czas ze z bazy msql mozna odczytac hasła MSQL.
Nanek i ta banda ;P zamknijcie ten temat bo on sensu juz nie ma ;P
A ja mam pytanieczy da rade postawić to na localhoście dla testów?
na krasnal servie?
bo próbowałem z innymi wersjami i nigdy się nie udało :P czekam na odp. ;)
barti1744 a cóż to za różnica czy stawiasz u siebie czy u providera?
Tu apache i tam apache
ps: bez problemu postawisz u siebie - coś musisz mieć źle skonfigurowane.
No to ja juz nie wiem :P Stawiam wsjo zgodnie z poradnikiem i mam " BŁĄD 404
STRONA O PODANEJ NAZWIE JESZCZE NIE ISTNIEJE LUB ZOSTAŁA USUNIĘTA"
Tylko nie wiem czy dobzre robie, że w pliku include/bittornt w adresie trackera daje localhost :P kto pomoże jak postawić to cudo na localhoście :-/
Musisz wpisac Localhost I Skopiować te Pliki do katalogu u krasnala.I w przegladarce wpisujesz http://localhost i masz :P
Witam.
Mam problem z polskimi znakami (forum, ankieta, wiadomość na stronie glownej).
Czy istnieje jakiś sposób, fix aby pozbyć sie tego błędu?
Ten obrazek został pomniejszony automatycznie (oryginalny rozmiar: 888 na 385 pikseli). Możesz zobaczyć oryginalny obrazek.
Z góry dzięki za pomoc!
zmien kodowanie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks