0] dbconn: mysql_connect:
prosze o pomoc co to za problem
0] dbconn: mysql_connect:
prosze o pomoc co to za problem
Niedziel wyczysc sobie Baze MSql i bedzie po sprawie.Jesli piszesz w bittorrent.php nazwe sysop'a to zwaraj uwage na wieksze , mniejsze litery.
bRoonXZ:
moga byc w powody:
1.Zle wpisales nazwe bazy danych
3.Twoj uslugodawca hostingu cos ma z bazami MSQL nie tak.
Jesli pomoglem prosze piwko![]()
Pytania odnośnie instalacji tego silnika:
1. Dlaczego tutaj mamy 4 pilki z bazami a przy silniku : tbsource-1.5.0-PL_wersja_finalna jest jedna? czy to oznacz że tej drugiej wersji czegoś brakuje?
2. Jaka jest procedura gdy ktoś ma silnik którego instalację opisano przy przejściu na tbsource-1.5.0-PL_wersja_finalna ?
tbsource-1.5.0-PL_wersja_finalna bo tutaj jest wszystko w jednym a w tym są 4 pliki i musisz każdy po kolei wrzucać do bazy![]()
RmvBusters - Seeder
Polishtracker - Extreme User
Heaventracker - User
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ')' in /var/www/sites/yoyo.pl/e/l/elitetorrent/include/bittorrent.php on line 79
Takie coś mi wyskakuje o co chodzi?
PolishTracker - Power User
TranceTraffic - Power User
skad mozna pobrac tbsource-1.5.0-PL_wersja_finalna???oprocz rapida bo niemoge tam pobierac
TS Special Edition v.3.1 mam tako ale niewiem jak ją zainstalowac.
a co zrobic gdy wywala blad prz wysylaniu maila?
Jaki bład przy wysylaniu maila.Opisz konkretnie co jest nie tak
a ja mam problem z sysopem gdyz nie potrafie znalezc lini odpowiedzielnej za to,tzn zapewne jest to ukryte gdzies tu://---- Max. Sysops v0.2 by xam ale nie potrafie znalezc lini odpowiedzielj za konto sysopa i wpisuje wyskakuje blad kasuje pozniej strona chodzia ale znowu sysopa niewidzi i resetowanie bazy danych i tak w kolko...![]()
[1130] dbconn: mysql_connect: Host 'shock.netshock.pl' is not allowed to connect to this MySQL server
ale o co chodzi??;>![]()
Quburek
W BiTtorrent.php znajdz $lsysopnames = array i tam masz Nazwa SysOpa admina i Moda.
BroVeq
Sprawdz czy wszystko dobze wpisal w pliku sercrets.php i sprawdz czy dodales do bazy danych plik sql?
Wie ktoś moze dlaczego pojawia mi się taki komunikat - "
Serwer w tym momęcie jest bardzo obciążony. Automatyczne odświeżanie, proszę czekać... "
Posiadam płatny Serwer w Ovh.pl
Dziekuje za pomoc![]()
Ehh jak macie takie problemy to nie zajmujcie sie zakładaniem trackerem bo szkoda naszego i waszego cennego czasu.crazy to co napisałem mówi samo za siebie
mikwawa postawił(li) piwo za powyższy post
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks