heh brak komentarza jak wyzej wyslac pm z emailem do osoby,ktora ma cie ewentualnie wyslac zaproszenie na jakas stronke ,kazdy jest odpowiedzialny za swoje deyzje nie staff
heh brak komentarza jak wyzej wyslac pm z emailem do osoby,ktora ma cie ewentualnie wyslac zaproszenie na jakas stronke ,kazdy jest odpowiedzialny za swoje deyzje nie staff
"Be the change you want to see in the world"
Uważam, że żaden user na forum nie jest na tyle głupi, żeby podawać swojego prawdziwego mejla - sam posiadam 2: jeden do kontaktów z przyjaciółmi, bliskimi, a drugi do torrentów. Jak komuś nie odpowiada, to zawsze może ten email na PW wysłać albo założyć sobie nowy specjalnie do rejestracji. Pozostaje jeszcze opcja podawania adresu email na IRC, ale tam to tylko stali bywalcy forum siedzą.
Do autora tematu: Korzystam na tortach z jednego adresu GMail i najwięcej spamu, jaki mi przychodzi to Spam przekierowany ze skrzynki o2.pl, więc nie wiem skąd te przypuszczenia o tonach spamu. Ogólnie dostaję może ze 2 listy spamerskie dziennie, ale filtry w GMailu trzymają mocno i od razu to trafia do Spamu, a potem szybki delete i po problemie.
Co do ogólnego zwiększenia prywatności userów to jestem jak najbardziej za. Co z tego wyniknie? Czas pokaże.
A ja się pytam autora tematu (jakże ciekawego). Do czego służy EDYCJA POSTU?
Każdy może usunąć swój email po otrzymaniu, bądź nie otrzymaniu zaproszenia.
EDYTA:
To takie trudne?
Ostatnio edytowane przez gutekCK1982 ; 09-11-09 o 00:44 Powód: bo małpy w adresach nie są w koalicji :P
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
Sorry, że odkopuje, ale problem nie ustał. Dostajemy mase spamu. Zaproszeń na bardzo popularny ostatnio lockerz.
I wychodzę tutaj z inicjatywą. By zrobił specjalny kod w BBCODE w którym by się podawało mail i byłby widoczny jednynie autorowi tematu, co o tym myslicie? ze screenami mozna zrobic podobnie
Determination... Discipline... Pain... Passion... Body Building...
"Kłamstwem można niekiedy zajść daleko, ale nie można wrócić."
Tadeusz Kotarbiński
NIE ROZDAJĘ ZAPROSZEŃ I NIE PROSZĘ O NIE, JEŚLI ZOBACZYSZ MÓJ POST Z PROŚBĄ, BĄDŹ Z CHĘCIĄ ROZDANIA ZAPROSZENIA RAPORTUJ!!!
ACTA
Spamer tu był!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks