a ja radze zmienic maszynke do golenia na Golarke elektryczna. Ja tak zrobiłem tzn dostałem na prezent i nie wypada nie uzywac ale teraz musze codzien golic sie i wygladam rano jak zarosniety zul i tak;//
a ja radze zmienic maszynke do golenia na Golarke elektryczna. Ja tak zrobiłem tzn dostałem na prezent i nie wypada nie uzywac ale teraz musze codzien golic sie i wygladam rano jak zarosniety zul i tak;//
Kiedyś myślałem, że posiadanie zarostu to fajna sprawa. Teraz wiem, że to był błąd w myśleniu. Ale skoro tak Ci zależy, to gol się codziennie.
Pozdrawiam
działający sposób! :-P organizm dąży do homeostazy (teraz zależny jak u kog jest wysoko ten pozom równowagi i jak bardzo go zaburzy) :-P
a do założyciela- jeśli masz problemy z kupnem alkoholu bez dowodu to masz powód- ale jeśli chodzi o co innego to nie rób tego bo tak jak piszą- będziesz tego żałować
Słowo skąd można napisać również tak według użytkowników forum:z kąd,zkąd,skond,z kąt,skąt i inne
Jeśli pomogłem, powiedziałem prawdę postaw mi piwo...proszę bo mnie suszy :-)
nie da się przyspieszyć zarostu, gdyby tak było to bu łysych nie było! ja tam mam brodę o którą dbam tak samo jak i wąsy, pejsy! To wszystko przychodzi z czasem!
Małysz właśnie nie zdobył złota,to dla mnie porażka i trochę posmutniałem,ale ten watek powoduje,że jak kolega wyżej,spadłem z krzesłamg:,film głupi i głupszy to przy tym pikuś.
Co można zrobić,hmm.........zastrzyk testosteronu na pewno pomoże
ale nie polecam,bo jak napisał kolega
Nie będzie już czego golić![]()
z zarostem jest duzo roboty i trzeba o niego dbac wiec najlepiej jakis laser zeby juz w ogole nierosl![]()
Sajmon_xD podzielam twoje zdanie xD
Aktualnie 9 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 9 gości)
Bookmarks