regula dla utorrenta tylko na protokole tcp, wlacz szyfrowanie w kliencie, wylacz dht, zaptaszkuj ograniczenie lokalnych peerow, co do tego forwardu portow/portu skoro masz przekierowany przez admina to sprawdzasz antywirusa, firewalla, router bo one moga blokowac-dostosuj sobie to do swojej sytuacji
wojtekboss21 postawił(li) piwo za powyższy post
kur... nic nie działa!!! wyłączyłem antywirusa i zaporę i bez skutku, to co napisałeś jarski185 też nie pomogło.
grzeczniej kolegoneaky: odinstaluj antywirusa zainstaluj eseda32 tyle mogę ci radzić po testuj trochę pomyśl co może być nie tak uwierz mi że czasami samemu się do tego dojdzie założę się i jestem przekonany że coś masz z tymi portami musisz je przekierować jak porty zostają przekierowane to jest zielone okole i pisze ok wiem to w 100 % wiem też że musi ci to działać jak tak będzie zamiast się tu zastanawiać co nie tak to wal do administratora i tylko on przypuszczam że może to rozwiązać bo ja nie mam pomysłów
Jak się łączysz z tym torrentem to poczekaj z 10 minut nawet jedyne wyjście to wbić na IRCA i tam kogoś poprosić o sprawdzenie ciebie co może być nie tak
wojtekboss21 postawił(li) piwo za powyższy post
Też mi się wydaje że przekierowanie nie działa jak należ będę kombinował, jeżeli mi się nie uda pójdę do mojego amina. dzięki za pomoc;]
Taka moja uwaga na przyszłość dla kolegi o nicku wojtekboss21 jeśli chcesz pokazać screena na obojętnie jakim forum czy stronie w sieci to NUMER IP a w szczególności numer PASSKEY który ujawniłeś na swoim screenie jest jak by ci to powiedzieć DLA TWOJEJ INFORMACJI i z moich informacji NIE POWINNO SIĘ GO PODAWAĆ OSOBĄ TRZECIM LUB POSTRONNYM i nie denerwuj się że zwracam tobie o tym uwagę ale to dla twojego bezpieczeństwa bo po co masz mieć w przyszłości nie potrzebne nieprzyjemności z tego tytułu.
Pozdrawiam ;-)
Moze ktos mi pomoże:
Zrobiłem jak było pokazane na jednej ze stron jak otworzyć porty w Liveboxie i dodałem je do wyjątków w zaporze, ale najwyraźniej coś poszło nie tak, bo ten znaczek V od połączeń przychodzących raz jest zielony a raz żółty, a laptopie jest wciąż żółty. A co za tym idzie spadła mi prędkość pobierania oraz wysyłania.
P.S. Do tego mam jeszcze inny problem, a mianowicie, nie mogę otworzyć strony torrenty.org.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
PolishTracker.org - Problem ze ściąganiem
Bookmarks