Ostatni, 13 odcinek pierwszej serii, zatytułowany 'Kill Them All' już 17-04.
Jestem ciekawy finału. Tytuł odcinka dość wymowny
Mam nadzieję, że jednak ktoś przeżyje i gładko przejdą do drugiej serii.
Ostatni, 13 odcinek pierwszej serii, zatytułowany 'Kill Them All' już 17-04.
Jestem ciekawy finału. Tytuł odcinka dość wymowny
Mam nadzieję, że jednak ktoś przeżyje i gładko przejdą do drugiej serii.
Zakończenie pierwszego sezonu świetne. Czekamy na drugi z niecierpliwością. No i na nowe postacie (co sie rzadko zdarza) bo z pierwszego sezonu niewielu pozostałoneaky:
Szkoda, że tak długo trzeba będzie czekać na kolejny sezon. Ale po obejrzeniu 1 z chęcią poczekam i mam nadzieje, że się nie zawiodę![]()
Zamiast 2 sezonu na razie będziemy mieli prequel (Spartacus: Gods of the Arena) ze względu na chorobę Andy Whitfielda. Prequel emitowany będzie na początku 2011 roku i będzie opowiadał historię Batiatusa. A jako, że w czerwcu Whitfield ostatecznie wygrał walkę z chorobą to wróci to kręcenia drugiego sezonu Spartacusa, ale na razie nie jest znana data emisji.
Ja dopiero zacząłem ten serial oglądać kilka dni temu, owszem sceny krwi są przesadzone, a rany to kiepska komputerowa robota (paint i notepad), ale ten film wciąga. Serial ma duża popularność i myślę jak nie aktualny reżyser to znajdzie się inny. Takie produkcje jak klepią kasę, to będą robić dalej kolejne części.
Czekam na sezon II.
Z początku sceptycznie podchodziłem do serialu i wyglądał mi na jakąś tandetę ale wraz z kolejnymi odcinkami poziom zainteresowania wzrastał i nawet mnie wciągnęło, czekamy na drugi sezon![]()
Niestety nastąpił nawrót choroby Andy'ego. Nie wiadomo czy będzie drugi sezon.
No niestety glowny aktor znow choruje. A serial znakomity
Ten serial jest naprawdę bardzo dobry co prawda pierwszy odcinek byl taki sobie, ale z kazdym nastepnym serial sie rozkręcał. Niech Andy szybko zdrowieje bo ciekawy jestem co będzie dalej.
Dalej Andy grać nie będzie. Producent ogłosił casting na nowego wykonawcę głównej roli.
Co do serialu super średni, nie wiem czym tu się podniecać.
Co prawda bohater się zmieni, ale czas akcji też. Wszystko będzie działo się w domu Batiatusa jeszcze przed trafieniem tam Spartacusa.
Finał sezonu wgniata w fotel, cały czas myślałem, że dojdzie w końcu do starcia Doctore z Gannicusem, ale w sumie dobrze, że skończyło się inaczej ;]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks