Film dobry dla kobiet, u mnie wypadł słabo.
Pozdrawiam
Film dobry dla kobiet, u mnie wypadł słabo.
Pozdrawiam
jak dlamnie to ten film koło komedi to tylko lezał, niewiem nieliczylem i jakos mi sie nieprzypomina zeby w tym filmie była choc jedna smieszna scena. DNO ,zreszta jak to w polskich komediach romantycznych
Co wy tak narzekacie na wszystkie polskie produkcje, film nie był aż taki zły, dało sie go obejrzeć, fakt rozmachu to tam nie było, ale lepiej się go oglądało niż np przereklamowanego Ciacho, na którym byłem w kinie i tylko straciłem kaseale cóż, życie jest za krótkie aby trzeba było non stop odkładać
. Jak dla mnie film Miłość na wybiegu oceniam na dobre 6/10, ale to tylko moje skromne zdanie
![]()
No własnie popieram kamils115 nie zawsze polskie filmy to dno. Oczywiscie zdarzają się jakieś cienkie produkcje.Miłość na wybiegu nie jest komedią wszechczasów ale nie jest też najgorsza. Nie zgodzę się z Tobą, że film ciacho jest zły mi osobiście przypadł do gustu i nie żałuje wydanych pieniędzy na bilet do kinaNoo ale o gustach się nie dyskutuje.
Tylko u nas więcej jest tych gorszych. Juz pisałem jakie były dobre polskie filmy w zeszłym roku. I mozna je wymienic na palcach dwóch rak. Wszystkie. nie tylko komedie. czy romantyczne czy nie.
A ja, ponieważ nie zadowalaja mnie produkty komediopodobne, twierdzę, że jest źle.Napisał mrks1
Komedie romantyczne zawsze będa ogldane przez jakaś częśc widowni np. dziewczyny spragnione romantycznej miłości. No i sa ludzie którzy namiętnie ogladaja "M jak miłość" a nawet "Modę na sukces"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks