Calkiem szybko laczy sie z peerami i seedami, jednak za bardzo mulil mi kompa i po kilku dniach musialem sie go pozbyc :confused:
Calkiem szybko laczy sie z peerami i seedami, jednak za bardzo mulil mi kompa i po kilku dniach musialem sie go pozbyc :confused:
Mi nigdy nie zamulał kompaNapisał rozbuchaczkluch
BitSpirit to moim zdaniem najlepszy klient. Znakomity dla tych którzy są za natem. Nie obciąża tak bardzo jak inni klienci.
BitSpirit tez go uzywałem ale jakos na BitLordzie i Bitcomecie mam najlepsze transfery.
I jeszcze bład mi sie pokazywał na BitSpirit ze jak go zminimalizowałem do tray`a to później niemogłem go przywrócić do poprzedniego okna. ( niewiem czego to była wina)
Bitspirit jest zbodowany na Bitcomet starszej wersji. Teraz bardziej się opłaca najnowszego Bitcometa zainstalować, gdyż już nie jest banowany na większości strona jak to było z 0,60
ja tam wole Bit Lorda![]()
hArDsTyLe iS mY sTyLe
o to o tym nie wiedziałem. Będę musiał przetestować BC ponownie bo ostatnio to niezabardzo mi chodził.Napisał tester2
używam bitspirit i jestem zadowolony, duże transfery chociaż to pewnie nie zalezy od programu i wygodna obsługa no i tryb super seed
kiedys uzywalem azerusa ale on muli kompa strasznie a BitSpirit jest godny.Łatwy w obsłudze nie zabiera za wiele p.operacyjnej i ładnie wyglada ;D
używałem BitSpiryt z 2 lata cudo naprawdę transferki po 1.7MB/s
do czasu aż okazało się że tym klientem nie mogę zassać
wszystkiego trafiłem na 3 przypadki że tym klijenten nie mogłem
czegoś pobrać (wściekły byłem) i przestawiłem się na azorka który nie miał takich problemów, brakuje mi pewnych ustawień z BitSpiryt![]()
obecnie azorek + mod i jest spoko![]()
\"Śmierć rozwiązuje wszystkie problemy - nie ma człowieka, nie ma problemu.\" Józef Stalin
Nie polecam tego programu. nie wiem czy to tylko w moim przypadku, ale powoduje na moim PC jakieś konfilkty, komp łapie zamułę i reset. Może to wina chipsetu, ale odradzam tego progsaa..
Never in history was so much owed to so few by so many - Winston Churchill
e tam mi wszystko dobrze chodzi i nawet mam wysokie transwery
Korzystam z tego programu i bez wiekszego konfigurowania sciaga z niego maksymalna predkoscia mojego lacza, komputera mi nie zamula wiec jestem zadowolony z tego programu - oby dzialal tak dalej.
Kiedys jak na pt zbanowali bitcometa to probowałem kilka programów. Niestety tylko utorrent wypad jeszcze gorzej od bitsprita. Wogole caly czas sie wieszal potestowalem 3 min i wywalilem czym predzej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks