ja uzywam Azureusa.. i jakos sie do niego przyzwyczailem
edit by GOOD// Nie wysyłaj tych samych postów dwa razy!!
ja uzywam Azureusa.. i jakos sie do niego przyzwyczailem
edit by GOOD// Nie wysyłaj tych samych postów dwa razy!!
Ja wogole nie knofigurowalem Bitspirita i mi pieknie dziala! To zalezy od liczby seedow i peerow i tracera. Wtedy klient nawet na domyslnyh ustawieniach ladnie smiga.
sam zaczołem testowac bitspirta i stwierdziłem ze jest spoko czasami mam spore predkosci
troche uzywalem, ale troche slabo sciaga
Ja uzywam caly czas i jestem zadowolony z niego! nie rozumiem dlaczego tak kazdy jedzie na ten program!?
Mi sie opn kojaży z bitcometem :P heh w sumie "trochu" podobne, ale i tak BC jest lepszy (gdyby nie te masowe bany na niego)
Nawet dobre transfery w Bit Spiricie tylko za mocno "muli" kompa.
ja uzywam bit spirita i nie narzekam,u mnie na pewno wyciaga lepszy transfer niz bit comet,wiem,bo testowalem dosc dlugo obydwa programy,poza tym bit comet jest na wielu stronkach zbanowany.Ja korzystam z sieci wiec jedyna modyfikacja bit spirita u mnie byla zmiana portow na te,ktore udostepnil mi admin no i smiga mi teraz z maxymalnymi predkosciami![]()
Uzywalem troche tego programiku ale nie przypadl mi do gustu moze dlatego ze nigy nie udawalo mi sie nim osiagnac maxymalnej predkosci.
Nigdy...jak na comecie i azorku mam duże transfery to tu leci po kilka kB/s (5-10) nie polecam nikomu
dziwny troche program raz sciaga dobrze raz nie i tak sie zmienia co pare sekund ... moze to tylko tak u mnie ale i tak nie polecam tego progsa
Spiryt jest najlepszym klientem Torrent, probowalem juz chyba wszystkie a on leci najszybciejpolecam
uzywalem BS przez kilka dni - w sumie jakichs wielkich roznic predkosci miedzy innymi klientami nie odczulem. BitSpirit dobry jest dla ludzi za NAT'em - u dostepnych wiekszosc klientow osiaga porownywalne predkosci
Ja uzywalem go przez tydzien, ale nie przypadl mi do gustu. Transfery nie byly takie dobre jak w BitComecie, a konfigurowalem go na wiele sposobow.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks