Prosty w obsłudze klient sieci BitTorrent. Oprócz znakomitej obsługi protokołu program udostępnia zaawansowane opcje personalizacyjne (np. wielkość cache'u).
Prosty w obsłudze klient sieci BitTorrent. Oprócz znakomitej obsługi protokołu program udostępnia zaawansowane opcje personalizacyjne (np. wielkość cache'u).
Osobiscie nie polecam. Osiaga slabe predkosci, uzywa dosc duzo ramu, ogolnie slaby. Lepszy uTorrent.
i tu sie nie zgodze utorrent nie posiada zadnej sieci poza trackerem i slabo omija nat a spirit moze i zamula ale chociaz nie sciaga z bledami jak uTorrent przejechallem sie juz na tym programie a jak zaczalem uzywac spirita czysta poezja zadnych zgrzytow i bledow naprawde dobry klient
Ja tam nie mam na nim zadnych bledow i osiagam wieksze predkosci. Zalezy od lacza. I od tego co kto lubi. Chociaz wlasnie zauwazylem ze troche danych traci.
Jakoś nie mam zaufania do tego klienta. Być moze można wiele z nim osiągnąć ale dla mnie lepszy jest nawet BitLord
bitspirit jest najlepszym programem, pobija utorrenta, bitcometa, bitlorda a nawet azuerusa.Sam uzywam bitspirita i nie zgodze sie z tym ze nie osiaga wysokich transferow (tak jak ktos to wczesniej napisal)
u mnie makxymalny transfer to 67kb a mam lacze 512 (czyli powinno byc 64) ;d jeszcze raz polecam spiryta
ja nie polecam...
za to polecam ABC chyba ze ktos potrzebuje miec rozbudowane statystyki...
dlaczego nie polecasz? najlepszy klient torrenta jaki kiedykolwiek widzialem, a widzialem sporo.
Do utorenta nic nie mam używam go czasami ale wszystko przeważnie śmigam BitSpiritem. Bardzo polecam, nie mam żadnego problemu.
marcinus nie wiem dlaczego osiagasz na nim takie slabe predkości u mnie zasówa po 80 - 90 kb :-o
moze dlatego ze nie wszyscy potrafia go dobrze skonfigurowac ?? :P
I tutaj j0ker musze ci przyznać racje. Jak ja go zainstalowałem to pierwsze co zrobiłem to szukałem na necie dobrego skonfigurowania i leci jak z nut.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a moglbys podac linka do tego opisu konfiguracji? bo ja go ustawilem po swojemu metoda prob i bledow ;-)
Jak dla mnie najlepszy klient sieci BitTorrent. Używam go od zawsze i choć próbowałem innych zawsze ostatecznie wracam do niego.
BitSpirit rules![]()
Panowie zgodzę się z większością z Was. Używałem chyba wszystkich klientów ale moiom zdaniem BIT SPIRIT jest THE BEST. I nie chodzi tutaj o wysokie transfery, bo te można osiągnąć praktycznie wszystkimi klientami, ale wygodę i przejżystość interfejsu oraz najwięcej możliwości ustawienia.![]()
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks