no czy są bezpieczne.. tego nigdy nie wiadomo.. rozmawiasz zpanienką umawiasz sie z nia a tam 4 typa żeby Cie okraść hehe "teoretycznie" pisze![]()
no czy są bezpieczne.. tego nigdy nie wiadomo.. rozmawiasz zpanienką umawiasz sie z nia a tam 4 typa żeby Cie okraść hehe "teoretycznie" pisze![]()
Generalnie kiedys bylo inaczej jesli chodzi o poznawanie ludzi. Teraz to jakos sobie tego nie wyobrazam :P
No One Is Innocent...
Teraz to raczej jest gorzej bo przecież co raz więcej dziwnych z wypaczonych ludzi chodzi i nie wiadomo .Kiedyś gdy bylem młodszy to jednak jak się siedziało na czacie to jednak można było w sumie normalnie pogadać a teraz wydaje mi się ,że priorytetem jest seks , a przecież nie o to tylko chodzi ?
"Konia strzeż sie z tyłu, byka z przodu, a głupca ze wszystkich stron".
Osobiście nigdy nie próbowałem randki przez internet ale mam znajomego to mówi że da rade sie tak umówić, może kiedyś spróbuje![]()
Tak, ale jakoś nic z tego nie wyszło
Nie, nigdy się z nie spotkałem z osobą poznaną przez internet, co prawda mam kilka "internetowych" znajomości, ale to tylko "wirtualny świat", choć jak to się mówi - "nigdy nie mów nigdy".
Berlinetroit - The Techno Alliance
! NIENAWIDZĘ KOMERCJI !
PS: Cenzura jak w komunie... "żelazna kurtyna" powróciła !
kiedyś przez intenet poznałem pewna dziewczyne... troche pogdaliśmy no a później sie spotkaliśmy... kawa, kino takie tam... a poźniej wiadome co![]()
Only the dead have seen the end of war.
ja poznałem kogoś przez neta
moją obecną dziewczynę
i od tej pory już nie przeklinam NK![]()
Jeśli kiedyś masz być szczęsliwy dlaczego nie zaczniesz od dzisiaj ?
poprzez fotka.pl poznałem dziewczynę z która się później spotykałem kilka miesięcy
Internet to ciekawy sposób na poznanie kogoś, a w dobie rosnącego lęku społecznego można śmiało stwierdzić, że serwisy randkowe biją rekordy popularności. Spotkałem się kilka razy z osobami poznanymi przez Internet, dawno temu. Uważam, że jednak lepsze wrażenie i kontakt buduje się face 2 face, a jeśli już próbujemy kontaktów z użyciem sieci, to najlepiej dążyć jak najszybciej do spotkania. Wg Mnie rzadko zdarza się kiedy zainteresowanie trwa w sieci tak długo - nie twierdzę, że tak nie może być, jest to po prostu rzadkość. Gratuluję tym, którym się udało ;). Pozdr.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks