Pomoc, nowe wersje, genetralna dyskusja. BitComet to darmowy, niewielki i prosty w obsłudze klient kompatybilny z siecią wymiany plików BitTorrent.
Pomoc, nowe wersje, genetralna dyskusja. BitComet to darmowy, niewielki i prosty w obsłudze klient kompatybilny z siecią wymiany plików BitTorrent.
Program naprawde dobry lecz ostatnio nastapil szal banowania go na stronach wiec coraz wiecej osob z niego rezygnuje. Przydalby sie jakis patch zeby zmienial nazwe klienta wysylana do trackera.
no wlasnie. moze ktos wie co trzeba zmienic zeby inaczej sie identyfikowal przed trackerem...
Patch jest chociaż go nie testowałem jak będziesz w public to dostaniesz patch
o, to fajnie. moze znowu bedzie mozna sciagac przez bitcometa z PT czy FL
EDIT: chcialem usmieszek a wyszedl mi jakis rambo ze spluwa ;)
uważam, ze to najlepszy program na torrencie.Banują go wszyscy ale chyba lekko przesadzili![]()
ten PATCH na niektorych zagranicznych stronach juz nie dziala :-o
Ja zamiennie za bitcometa uzywam programu bitlord. Jest praktycznie identyczny.
ale bitlord nie ma obslugi DHT dzieki ktorej nie nalicza ratio :-?
wrzucilbym wam tego patcha ale nie wiem czy moge tutaj dac ?? od tego jest niby dzial, ale nikt nie ma tam dostepu, wiec troche lipton i co tu robic hmmm..... mimo, iz patch juz niedziala na niektorych stronkach dalej dziala na innych, wiec nie wiem . jak cos to niech admin napisze, ze moge tutaj go dac.
a dziala na PT?
na PT dziala na 100%
Nie oplaca sie instalowac tego patcha. Mozna zmienic np.: na uTorrenta, ktory ma takie same funkcje.
nie wolno wstawiac od tego jest inny dział
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Bookmarks